Nieuws

Groot aantal aanmeldingen toernooien VSCO’61

dinsdag 12 mei 2015

De toernooicommissie van VSCO’61 is druk doende met de organisatie van de verschillende toernooien, die de komende weken op sportpark De Heughte in Oosterwolde georganiseerd zullen worden. Het doet de toernooicommissie goed dat er grote belangstelling is voor de diverse toernooien en er wordt door de commissieleden dan ook met plezier uitgekeken naar de toernooidagen.

Inschrijving tiende VSCO’61 Sponsorvoetbaltoernooi verlengd tot 18 mei.

De sponsor- en toernooicommissie hebben afgelopen weken alle sponsoren van VSCO’61 aangeschreven voor het tweede lustrum van het Sponsorvoetbaltoernooi op zaterdag 30 mei. Er wordt door de sponsoren goed gereageerd op de uitnodiging en het aantal inschrijvingen staat inmiddels op 30. De commissies zijn hier erg blij mee. Er is echter nog ruimte voor een aantal deelnemende sponsoren/teams en hierom hebben de sponsor- en toernooicommissie besloten de inschrijftermijn voor het toernooi te verlengen tot maandag 18 mei aanstaande.

Indien uw onderneming of organisatie sponsor is van VSCO’61 en wenst deel te nemen aan het Sponsorvoetbaltoernooi, dan verzoeken wij uw belangstelling via de link http://www.vsco.nl/toernooien/aanmelden kenbaar te maken.

Succesvol vervolg Kanariepietjestoernooi

Dit jaar zal voor de derde keer het VSCO’61 Kanariepietjestoernooi georganiseerd worden op sportpark De Heughte. De jongste voetbal(l)(st)ers van VSCO’61 en diverse buurtverenigingen zullen op zaterdagmorgen 23 mei op een klein veld 4 tegen 4 voetballen.

De inschrijving voor dit toernooi is nog geopend tot 15 mei aanstaande. Inmiddels hebben 16 teams zich aangemeld. Het toernooi kent hiermee een groter aantal aanmeldingen dan afgelopen jaren en dit betekent dat er meer dan voldoende aanleiding is, het toernooi wederom een succes te laten worden.

Inschrijving G-voetbaltoernooi gesloten

Voor het VSCO’61 G-voetbaltoernooi op zaterdag 6 juni is de inschrijving gesloten. Dit toernooi maakt tegenwoordig vast onderdeel uit van de toernooien kalender bij VSCO’61 en zal al weer voor de zesde keer georganiseerd worden. Het aantal aanmeldingen overtreft het aantal aanmeldingen van alle eerdere edities. Er zullen dit jaar maar liefst 21 teams deelnemen en het succes van de afgelopen edities van dit toernooi wordt hiermee onderstreept. De deelnemers van het G-voetbaltoernooi zullen komende week geïnformeerd worden over de poule-indelingen en het wedstrijdschema.