Nieuws

Zaterdag derde VSCO’61 Kanariepietjestoernooi

donderdag 21 mei 2015

Komende zaterdag zal voor de derde keer het VSCO’61 Kanariepietjestoernooi georganiseerd worden op sportpark De Heughte te Oosterwolde. De jongste voetbal(l)(st)ers van VSCO’61 en diverse buurtverenigingen zullen op zaterdagmorgen een toernooi voetballen.

Er zullen zeven buurtverenigingen deelnemen aan het toernooi, hieronder de verenigingen VV Hulshorst, Elburger SC en DSV’61. Het totaal aantal deelnemers wordt verdeeld over zestien teams. Deze teams spelen zowel in de leeftijdscategorie 4- en 5-jarigen als in de categorie 6-jarigen.

Op een klein veldje zal er 4 tegen 4 gevoetbald worden. Er zullen 4 veldjes worden gebruikt en de wedstrijden zullen 10 minuten duren. De eerste wedstrijden zullen zaterdag om 09.30 uur beginnen en de laatste wedstrijden zijn rond 12.00 uur afgelopen. Elk veldje krijgt een eigen scheidsrechter, dan wel ‘veldwachter’ toegewezen. Tijdens het toernooi zal er voor alle deelnemers ranja beschikbaar zijn en ook voor een klein hapje na afloop van het toernooi zal worden gezorgd.

Gezien het grote aantal deelnemende teams en het verwachte mooie weer, belooft het toernooi wederom een succes te worden. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen, is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om zijn of haar favoriete team aan te moedigen. De entree is gratis.