Nieuws

Succesvolle toernooi-deelname jeugdteams VSCO’61

woensdag 03 juni 2015

Op zaterdag 23 mei hebben de jeugdteams van VSCO’61 deelgenomen aan diverse toernooien. Eerst had het zonnetje wat moeite om door te breken, maar naarmate er meer en meer wedstrijden werden gespeeld bezorgde de zon uiteindelijk toch een warm gevoel en bleken steeds meer teams mee te doen om de prijzen.

De standaardjeugdelftallen zijn afgereisd naar sportpark Bovenmolen in Oldebroek om te strijden op het Willem van de Kamp-toernooi. Dit toernooi heeft alweer voor de 28e keer plaatsgevonden en kent een rijke historie. Hier zijn alle jeugdteams in de prijzen gevallen. Zowel A1 als B1 gingen met de toernooiwinst aan de haal. De D1 en F1 zijn tweede geworden en ook C1 en E1 behaalden een mooie derde plaats. Een hele mooie prestatie van deze teams!

Ook door de andere F-teams is gestreden om ‘eremetaal’. Bij Olympia´28 in Hasselt werd ook flink door de kanaries gejuicht. Daar wisten F3 en F4, nipt op doelsaldo, net niet de felbegeerde eerste plaats grijpen. Daarentegen heeft de F1 ongeslagen de eerste plaats weten te bemachtigen. Ook dit is een hele mooie prestatie van alle teams!

Tenslotte heeft D2 meegedaan aan de eerste editie van het D-jeugdtoernooi bij VVOG in Harderwijk. Daar wisten ze een mooie derde plaats te behalen!

Op zaterdag 30 mei werd door een aantal jeugdteams ook een toernooi afgewerkt bij DSV’61 in Doornspijk. De C2 wist daar als kampioen gekroond te worden. Helaas ging D1 de strafschoppenserie in de finale minder goed af, maar daarmee wisten ze toch een mooie tweede plaatse te behalen. Goed gedaan!

Veel jeugdteams hebben dus een mooi resultaat behaald. Al met al kunnen we daarmee terugkijken op een paar zeer geslaagde toernooien. Hopelijk kan hier op zaterdag 6 juni door de E- en F-teams hier een mooi vervolg aan gegeven worden tijdens het Teunis van Dorp voetbaltoernooi bij DSV’61 in Doornspijk.

Op de foto ziet u de fraaie beker van het Willem van de Kamp-toernooi, die onze teams gezamenlijk hebben gewonnen.