Nieuws

Zesde VSCO’61 G-voetbaltoernooi

woensdag 03 juni 2015

Komende zaterdag 6 juni zal voor de zesde keer het VSCO’61 G-voetbaltoernooi worden georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aan het toernooi, dat inmiddels traditioneel op de eerste zaterdag van juni gehouden wordt, zullen 18 teams deelnemen. In 2010 is - mede op initiatief van Jan Hulleman van Hulleman Consultancy en voormalig hoofdsponsor Elabo - met de eerste editie een stevige basis onder het toernooi gelegd, getuige de animo van de jaarlijks terugkerende deelnemers en sponsoren.

Met 18 deelnemende teams komt het toernooi in haar vijfde editie wederom bijna aan het maximaal aantal deelnemende teams. De deelnemers komen uit de wijde omgeving naar Oosterwolde. Zo zijn er teams uit Doetinchem, ’t Harde, Wageningen, Deventer, Wijhe, Zutphen en Kampen aanwezig. De deelnemers zullen op een half veld spelen in 4 verschillende poules.

Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de VSCO’61 G-voetbaltoernooi wisseltrofee. SKV G1 uit Wageningen kan hierbij voor de vierde keer op rij winnaar van het toernooi bij de senioren worden. De winnaars mogen een jaar lang over de wisseltrofee beschikken. Daarnaast zullen alle deelnemende teams een mooie beker ontvangen. Voor elke deelnemer ligt er verder een vaantje klaar.

Het toernooi zal 09.45 uur geopend worden en de prijsuitreiking zal rond 15.00 uur plaatsvinden in het bijzijn van Liesbeth Vos, wethouder van de gemeente Oldebroek.

Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden welke mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Spijkerboer en De Fruit-o-loog. Ook is er tijdens de lunch een spetterend optreden van het Nederlandstalige en inmiddels voor het toernooi bekende ‘Duo Remix’.

Gedurende de dag zal Clown Ziezo geheel kosteloos aanwezig zijn en voor het nodige vertier zorgen. Daarbij zal er muzikale ondersteuning zijn van L & M Licht en Geluid. Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue, verzorgd door Slagerij Henk van de Weg.

Het toernooi, dat het op gepaste wijze realiseren van een onvergetelijke dag voor de deelnemers tot doel heeft, zou niet kunnen bestaan zonder de steun van haar sponsoren Hulleman Consultancy, Flesst, Elburg Foods en Alfa Accountants en Adviseurs. Wij willen de sponsoren hartelijk danken voor de bijdrage en inzet.

We verwachten een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO’61 G-voetbaltoernooi wisseltrofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 6 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis.

Op de openingsfoto van Dik Leusink staan SKV, Colmschate ’33 en WHC, winnaars van het G-voetbaltoernooi van 2014.