Nieuws

Presentatiegids VSCO’61 beste van Nederland

zondag 07 juni 2015

De presentatiegids 2014-2015 van VSCO’61 is uitgeroepen tot beste van Nederland. Dat maakte de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) zaterdag op haar jaarvergadering bekend. VSCO’61 liet hiermee VV Jonathan uit Zeist en VV Roden achter zich.

Colin Pelleboer, voorzitter van de presentatiegidscommissie van VSCO’61, nam uit handen van Henk van der Pol, bestuurslid van de BAV, de oorkonde met bijbehorende geldprijs in ontvangst. Hij was samen met een grote delegatie van de presentatiegidscommissie naar Apeldoorn gereisd, waar de jaarvergadering plaats vond. VSCO’61 won de Gulden Gids Award ook al in 2010. Hiermee is het de enige vereniging die deze prijs twee keer gewonnen heeft.

Jury-oordeel

“Als er één club is die de totale vereniging presenteert in hun gids, is het VSCO wel”, aldus jurylid Henk van der Pol. Hij prees de presentatiegids om haar grafische en fotografische kwaliteit. “De geur van de kleedkamer komt je tegemoet. Het is een zeer verzorgde gids en voor ons was de doorslaggevende factor dat jullie laten zien waar het om draait binnen een club: Mensen. In woord en beeld wordt dit fantastisch tot uitdrukking gebracht. Heden, verleden en toekomst, jong en oud, het komt allemaal aan bod”, oordeelde de jury.

Nadat de oorkonde in ontvangst was genomen, sprak Colin in zijn dankwoord de trots uit voor de vele vrijwilligers die de presentatiegids jaarlijks mogelijk maken. Ook memoreerde hij dat een dergelijk gids zonder de vele sponsors niet tot stand zou kunnen komen.

Op de foto's ziet u o.a. Colin Pelleboer (rechts) die de Gulden Gids Award in ontvangst neemt van BAV-bestuurslid Henk van der Pol.
Op een andere foto de trotse delegatie van de presentatiegidscommissie van VSCO’61 met de oorkonde. V.l.n.r.: Lammert Vlieger, Marieke van Gelder, Jan Borgers, Colin Pelleboer, Bert Schipper en Rinze Kaatman.

De foto’s zijn gemaakt door Hetty Borgers-Schoemaker.