Nieuws

Traditionele seizoensafsluiting; VSCO’61 Familiedag

woensdag 10 juni 2015

Voor alle teams bij VSCO’61 is de competitie ten einde gekomen. De resultaten waren hierbij wisselend. Mooie opsteker was bijvoorbeeld dat VSCO’61 E2 knap de beker heeft weten te winnen.Ter afsluiting van het seizoen staan of stonden er voor veel elftallen en spelers diverse toernooien op het programma. Veelal op het eigen sportpark De Heughte, zoals het succesvol verlopen VSCO’61 Sponsorvoetbaltoernooi.

Via dit bericht wil de toernooicommissie iedereen informeren over de komende Familiedag, die op zaterdag 13 juni plaats zal vinden.

Programma

11.00 uur - 15.40 uur            Voetbaltoernooi senioren

12.45 uur - 15.15 uur            Voetbaltoernooi jeugd

15.00 uur                               Ouder/kind-toernooi

16.00 uur - 21.00 uur            Barbecue

16.00 uur                               Optreden L & M Licht en Geluid

16.30 uur                               Afscheid personalia en huldigingen

17.30 uur                               Prijsuitreiking

17.30 uur                               Uitslag verloting Familiedag

17.30 uur                               Uitslag grote verloting VSCO’61 

Voor iedereen is er wat te doen deze dag. Voor de kinderen zal er genoeg vertier zijn in de vorm van een megastormbaan van 28 meter, een touwbrug, een springkussen en ook zal er vanaf het middaguur een clown aanwezig zijn.

Het gezellige terras zal ingericht zijn, waar een drankje en hapje van de barbecue verkrijgbaar is. De barbecue zal ook dit jaar door VSCO’61 zelf georganiseerd worden. Tot slot zullen er poffertjes en suikerspin verkocht worden.

De traditionele verloting op de Familiedag zal niet ontbreken. Daarnaast zal de uitslag van de grote verloting van VSCO’61 bekend gemaakt worden door de activiteitencommissie.

Tijdens de familiedag zullen alle wedstrijden volgens de KNVB reglementen gespeeld worden. Voor zover de reglementen niet voorzien beslist de toernooileiding.

Voetbaltoernooi jeugd en ouder/kind-toernooi

Dit jaar wordt er weer een voetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd. Er zullen vanuit alle categorieën teams deelnemen. Deze zullen in verschillende poules hun wedstrijden gaan spelen. Per leeftijdscategorie zullen er teams gevormd worden.

Naast het voetbaltoernooi voor de jeugd zal er ook een vervolg gegeven worden aan het afgelopen jaren succesvol gespeelde ouder/kind-toernooi. Voor de D, E en F puppillen zal hier, afhankelijk van het aantal deelnemers, een mix-toernooi van gemaakt worden. Dit toernooi zal na afloop van het jeugdtoernooi gespeeld worden.

Opgeven voor het jeugdtoernooi kan via de leiders van de diverse jeugdelftallen. Opgeven voor het ouder/kind-toernooi kan bij Bettina Boeve (b.boeve@vsco.nl).

We verzoeken de jeugd en de ouders, die zich opgegeven hebben voor het jeugdtoernooi en/of het ouder/kind-toernooi, zich op zaterdag 13 juni tijdig te melden bij de toernooileiding in het wedstrijdsecretariaat. Op de toernooidag zal de poule-indeling en het wedstrijdschema bekend gemaakt worden.

Voetbaltoernooi senioren

De wedstrijden van het seniorentoernooi zullen net als in het verleden gespeeld worden op een heel veld. De seniorenelftallen, het A1-elftal en de vrouwen zijn door loting ingedeeld.

De eerste wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen. Klik hier voor de poule-indelingen en het wedstrijdschema.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op 13 juni een bezoek te brengen aan de VSCO’61 Familiedag. Er is voor iedereen wat te doen en het belooft een sportieve en gezellige dag te worden. Dus, ouders, kinderen, familie, vrienden, supporters, sponsors en vrijwilligers, kortom iedereen: kom naar Sportpark De Heughte om er een mooie seizoensafsluiting van te maken! De entree is gratis.