Nieuws

Boeve Makelaardij nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

dinsdag 16 juni 2015

Het jonge Elburgse bedrijf Boeve Makelaardij is reclamebordsponsor geworden op één van de opvallende VSCO’61 sponsortorens die op de hoeken van het hoofdveld van sportpark De Heughte staan. Eigenaar Dirk Boeve kwam afgelopen week de officiële overdracht luister bij zetten en toonde zich ingenomen met de fraaie reclameplaats die VSCO’61 het bedrijf kan bieden. Als blijk van dank en waardering voor de sponsoring bood VSCO’61-sponsorcommissielid Rick Spijkerboer Boeve Makelaardij een fraai boeket bloemen aan.

Na jarenlange ervaring in de vastgoedwereld, besloot Dirk Boeve in 2011 om zelf een makelaarskantoor te beginnen. Nu, ruim vier jaar later, is zijn kantoor uitgegroeid tot een betrouwbare en gevestigde naam op de Noord Veluwe. Eigenaar Dirk Boeve spreekt over zijn ondernemerschap: “In goede economische tijden is men niet zo kritisch. Het gaat de meeste mensen voor de wind. Dit zagen we o.a. terug in sterke prijsstijgingen en korte doorlooptijden. Wanneer de crisis toeslaat wordt dit anders, want er is veel aanbod, een afnemende vraag en er zijn beperkte financieringsmogelijkheden. Voor mij was dit het geschikte moment om te starten, want juist dan kun je je meerwaarde laten zien. De resultaten spreken voor zich, want we groeien ieder jaar!”

Boeve Makelaardij is actief in zowel de woningmarkt als in de markt voor bedrijfsruimtes. De focus ligt op de gemeentes Elburg, Oldebroek en Nunspeet. Vanuit de kantoren in Elburg en Nunspeet wordt het grootste gedeelte van de Noord Veluwe bestreken. Dirk Boeve is gecertificeerd registermakelaar en -taxateur wonen en MKB plus registertaxateur bedrijfsmatig vastgoed. Hij is ingeschreven in het register van Stichting VastgoedCert te Rotterdam. Dit zorgt in combinatie met een jaarlijkse hercertificering voor een waarborging van de kennis en kunde. Doordat de klant steeds meer informatie op internet kan vinden, fungeert het makelaarskantoor meer en meer als vraagbaak voor kennis in de diepte. Dit maakt het vak in de ogen van Dirk Boeve nog leuker.

“Boeve Makelaardij draagt VSCO’61 een warm hart toe, omdat de club een belangrijke maatschappelijke taak vervult. Daarnaast lopen er veel potentiële klanten rond, waarvoor ik ooit wat hoop te kunnen betekenen”, aldus Dirk Boeve.

De officiële bevestiging van de sponsorovereenkomst met VSCO’61 vond afgelopen week plaats, toen de reclameborden op de sponsortoren door Dirk Boeve officieel werden overgedragen aan de club. VSCO’61-sponsorcommissielid Rick Spijkerboer bedankte Boeve Makelaardij voor het sportieve gebaar en bood als blijk van grote waardering een fraai boeket bloemen aan.

De nieuwe VSCO’61-sponsor is te vinden op:
Boeve Makelaardij
Jufferenstraat 1
8081 CP Elburg
T: 0525 - 651397  en 0341 – 251845
E: info@boevemakelaardij.nl
www.boevemakelaardij.nl
Ook te volgen via Facebook en Twitter.

De foto is gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.