Nieuws

Selectie VSCO’61 neemt afscheid van coryfeeën

donderdag 18 juni 2015

Zaterdag heeft VSCO’61 afscheid genomen van enkele coryfeeën van de eerste selectie. Dat gebeurde op de Familiedag, waar voorzitter Ben Schreurs zijn dank jegens hen uitsprak. Bestuurslid Technische Zaken Theo van Pijkeren overhandigde de spelers Stefan Bosch, Sebastiaan van de Weg, Gert Schreurs, Remco van ’t Hul en Nico Nagelhout en leider Eibert van ’t Hul namens de vereniging een fraai boeket bloemen.

Om uiteenlopende redenen hebben enkele spelers van de eerste selectie van VSCO’61 besloten afscheid te nemen van de eerste selectie. De ene vanwege een verhuizing, de andere vanwege het bouwen van een huis en sommige omdat ze na vele jaren trouwe dienst in een lager elftal willen gaan voetballen. Ook elftalleider Eibert van ’t Hul heeft na 10 jaar besloten het stokje over te dragen.

Voorzitter Ben Scheurs sprak namens VSCO’61 zijn dank uit voor de inzet die allen hebben getoond voor de eerste selectie. Hij betreurde het dat sommigen in zijn ogen misschien te vroeg afscheid namen, maar wie weet. Eibert van ’t Hul heeft na een glansrijke carrière als eerste elftalspeler en leider definitief besloten de selectie achter zich te laten.

Op de openingsfoto v.l.n.r.: Stefan Bosch, Sebastiaan van de Weg, Gert Schreurs, Remco van ’t Hul en Nico Nagelhout.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.