Nieuws

Schoonmaakdagen reclameborden en Onderhoudsdag

zondag 19 juli 2015

Het nieuwe seizoen 2015-2016 staat voor de deur en er moet op het sportpark nog het één en ander gebeuren, zodat dit bij de start ervan er weer pico bello bij ligt. De aftrap van het nieuwe seizoen is traditiegetrouw het Berend Elzerman Toernooi, dat op 4 augustus begint met de wedstrijd WVF - VSCO'61 om 19.15 uur. Voor die tijd moet er dus nog het nodige gebeuren.

VSCO'61 nodigt al haar leden en vrijwilligers dan ook van harte uit de helpende hand te komen toesteken op de twee komende zaterdagen. Op zaterdag 25 juli worden de reclameborden schoongemaakt.  We mogen ons gelukkig prijzen met veel sponsors, maar dat betekent ook veel reclameborden! Vele handen maken licht werk, dus kom gerust helpen boenen.

Op zaterdag 1 augustus wordt op de traditionele Onderhoudsdag dan de rest van het sportpark schoon gemaakt. Dat betekent kleedkamers grondig reinigen, vegen rondom de velden, etc. Ook hier geldt hetzelfde: Vele handen maken licht werk.

Op beide zaterdagen beginnen de werkzaamheden om 08.30 uur. Wij hopen veel mensen te mogen begroeten, zodat het werk met elkaar in enkele uren kan worden afgerond.