Nieuws

Wethouder Groot ontvangt eerste presentatiegids VSCO’61

zaterdag 25 juli 2015

Onder grote publieke belangstelling nam wethouder Lydia Groot afgelopen vrijdag het eerste exemplaar van de presentatiegids 2015-2016 van VSCO’61 in ontvangst. De verwachtingen waren hoog gespannen, want de vorige editie werd uitgeroepen tot beste van Nederland.

Colin Pelleboer, voorzitter van de presentatiegidscommissie, benadrukte dat het niet een doel op zich is om elk jaar een mooier magazine uit te geven, maar dat het team samenstellers steeds beter op elkaar raakt ingespeeld. Dit jaar staat de jeugd centraal en zijn de foto’s in Noordeinde gemaakt.

BN’ers
Zelfs oud-profs hebben vrijwillig een bijdrage geleverd aan deze editie. Zo is er een interview te lezen met Roelof Luinge, oud-scheidsrechter betaald voetbal en een inspirerend verhaal met video van Henk de Haan, die zowel bij FC Groningen als BV Veendam heeft gevoetbald. Naast de presentatie van de selectie, is er aandacht voor de vernieuwing van de kantine, de nieuwe trainer van het tweede elftal en de Gouden Kanarie, de vrijwilliger van het jaar.

Gids ontvangen
Vrijwilligers van VSCO’61 verspreiden 7500 gidsen in de kernen Oosterwolde, Oldebroek, Noordeinde, Kamperveen, Kerkdorp, Oostendorp en Elburg. Bovendien ontvangen alle sponsors een presentatiegids. “Geïnteresseerden die de gids niet hebben ontvangen kunnen die afhalen bij het clubgebouw. Het aanstaande Berend Elzerman Toernooi dat plaatsvindt van 4 t/m 8 augustus is daar een mooie aanleiding toe”, aldus Colin Pelleboer.