Nieuws

WHC wint in eenzijdige wedstrijd

zondag 09 augustus 2015

In de strijd om de derde plaats wist WHC eenvoudig van VSCO’61 te winnen dat aantrad met een gelegenheidselftal vanwege de vele afwezigen. De Wezepers wisten in de Oldebroekse derby met maar liefst 1-9 te winnen.

Nadat WHC in de beginfase van de wedstrijd al enkele kansen onbenut liet, onder andere een schot van Wahid Shimeri op de paal, nam VSCO’61 in de achtste minuut brutaal de leiding. Een afgeketst schot van Martijn Pluim werd binnengetikt door Thomas van der Kolk. Even later trok Kevin Olaria de stand weer gelijk. Nadat Bart Jan de Zwaan binnen de zestien onderuit werd gelopen, kreeg VSCO’61 opnieuw de kans om op voorsprong te komen. Van de elfmeterstip wist doelman Jasper Kuiper echter redding te brengen op de inzet van Jan van ’t Oever.

Hierna was het eenrichtingsverkeer richting het doel van doelman Arjan ten Klooster. Via drie doelpunten van Ozhan Kardag en een doelpunt van Mitchel Dijkhof werd met 1-5 de kleedkamers opgezocht. Ook de tweede helft gaf eenzelfde speelbeeld. Een hard werkend VSCO’61 dat geen antwoord had op het combinatievoetbal van WHC dat regelmatig door de defensie van VSCO’61 heen sneed. Via doelpunten van Jelle Post, Kevin Olaria, Wim van ’t Ende en Ozhan Kardag werd de eindstand op 1-9 bepaald.

De foto's zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink en fotograaf Dries van Dijk van de Loco. 

Clubfotograaf Ernie van Beek van WHC was ook aanwezig. Bekijk hier haar fotoreportage.

Lees hier het wedstrijdverslag op de website van WHC