Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne 2016

vrijdag 18 maart 2016

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start gegaan en dit is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van onze vereniging te spekken. Het mooie is dat niet de Rabobank, maar u als lid van de Rabobank, door het uitbrengen van uw stem(men), bepaalt welke verenigingen vanuit het Clubkasfonds worden ondersteund.

Als lid van de Rabobank Noord Veluwe kunt u nog tot en met 24 maart weer stemmen op uw favoriete vereniging(en). Elke stem is naar verwachting tussen de € 5,- en € 10,- waard. Dit wordt bepaald op basis van het aantal uitgebrachte stemmen (totaalbedrag € 120.000,-).

Op 1 maart hebben alle Rabobank Noord Veluwe leden, waarvan het e-mailadres bij de bank bekend is, een digitale uitnodiging ontvangen om te stemmen. Als u geen e-mail met inlogcode heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met de Rabobank opnemen of op een van de kantoren komen stemmen.

Als man en vrouw beide lid zijn op één bankrekeningnummer mogen beide hun stem(men) uitbrengen.

Hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om uw stem(men) uit te brengen op VSCO’61 en zo onze mooie vereniging te steunen.

Bestuur VSCO’61