Nieuws

VSCO'61 op zoek naar rehabilitatie

donderdag 17 maart 2016

Zaterdag wacht voor VSCO’61 de uitwedstrijd tegen Hulshorst. Het duel op sportpark de Eendracht begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter N. Wenneker.

Na de uitglijder afgelopen week tegen rode lantaarndrager Vierhouten’82 zal VSCO’61 gebrand zijn op een goed resultaat in en tegen Hulshorst om zich te rehabiliteren. De 2-3 nederlaag was enerzijds pijnlijk en anderzijds laat het ook zien dat VSCO’61 niet in goede doen is na de winterstop.  Met twee overwinningen, een gelijkspel en drie nederlagen zijn de resultaten in dit jaar pover. Ondanks deze matige reeks bezet VSCO’61 nog steeds de derde plaats met 31 punten uit 19 duels.

Ook Hulshorst liep afgelopen week tegen een gevoelige nederlaag aan. Na een 0-2 voorsprong bij rust in Teuge werd uiteindelijk toch met 3-2 bakzeil gehaald. Door dit resultaat staat Hulshorst met 25 punten uit 19 duels op de tiende plaats. Door de grote middenmoot is het telkens stuivertje wisselen van positie. Met enkele goede resultaten kun je weer naar boven kijken, maar met enkele nederlagen is de degradatiestreep zomaar dichtbij.

Het belooft dan ook een spannende eindfase te worden in de derde klasse B. VSCO’61 voelt de hete adem van de directe concurrenten om de derde plek in haar nek. Hulshorst moet oppassen om niet verder weg te zakken op de ranglijst.  Dat het een lastige middag voor VSCO’61 wordt, mag duidelijk zijn. Thuis werd tegen Hulshorst een 0-2 nederlaag geleden. Wil VSCO’61 de kater van vorige week wegspoelen dan zullen de mouwen opgestroopt moeten worden om tot een goed resultaat te komen.