Nieuws

Bakker Tuinen Oldebroek sponsort sporttassen VSCO’61 6

maandag 21 maart 2016

Afgelopen zaterdag ontving het zesde elftal van VSCO’61 op sportpark De Heughte uit handen van Bert Bakker van Bakker Tuinen uit Oldebroek nieuwe special design sporttassen. De spelers en begeleiding waren erg ingenomen met dit sportieve gebaar en bedankten de sponsor hartelijk en overhandigden een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

Na een gedegen vakopleiding en de nodige ervaring te hebben opgedaan bij regionale hoveniersbedrijven startte Bert Bakker in 2007 zijn eigen bedrijf genaamd: Bakker Tuinen. De onderneming is in 9 jaar uitgegroeid tot een allround hoveniersbedrijf dat actief is op de Noord Veluwe. Eigenaar Bert Bakker neemt werk aan voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Hierbij kan hij ook van dienst zijn op het gebied van sierbestrating voor tuin of oprit. Bert vindt een persoonlijke aanpak belangrijk en zal daarbij altijd de wensen van de klant centraal stellen. Samen met zijn team van specialisten kan hij dan ook elke tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden.
Het levende bewijs daarvan vindt u op sportpark De Heughte. Rondom het prachtige sponsorgalerijbord is de aanleg van bosschages en beplanting door Bakker Tuinen verzorgd. U vindt er een kleurrijk aangelegde strook groen bij de ingang naar het hoofdveld.

Bert is dus geen onbekende bij VSCO’61. Zo heeft hij zich in het verleden als vrijwilliger ingezet en is hij ook al een groot aantal jaren subsponsor van de club Daarnaast voetbalt hij in het zesde elftal. Dit elftal werd afgelopen zaterdag prettig verrast door Bakker Tuinen middels de overhandiging van prachtige VSCO’61 special design sporttassen. Ook speler Jan Borgers zorgde namens Jan Borgers Beheer uit Wezep voor een bijdrage in deze sponsoring. Als blijk van dank en waardering werden zowel Bert Bakker als Jan Borgers door de teamleiding Henk van Asselt en Niels van Os een fraai bloemstuk aangeboden. Ook VSCO'61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder bracht namens VSCO'61 dank uit aan de beide sponsoren.

Bakker Tuinen vindt u op:

Bovenstraatweg 20
8096 PE  Oldebroek
T: 06 - 125 81 590
E: bakker-tuinen@hetnet.nl 
www.bakker-tuinen.nl

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.