Nieuws

Racing Team Bakker nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

dinsdag 22 maart 2016

Afgelopen zaterdag heeft VSCO’61 een bijzondere nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen binnen haar sponsorgilde. Trouwe VSCO’61-supporter Eip Bakker heeft samen met zijn vriendin Monique Vos, namens  Racing Team Bakker, besloten om VSCO’61 te gaan sponsoren. Op sportpark De Heughte werden daartoe de nieuwe reclameborden officieel overhandigd aan de club. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe sponsor met deze twee bekende en zeer gewaardeerde vrijwilligers een fraai boeket bloemen aan.

Eip en Monique zijn al vele jaren bekende gezichten binnen VSCO’61. Zo is Eip al vele jaren trouwe supporter van VSCO’61-1 en vast lid van de Twaalfde Kanarie.  Naast voetbal heeft Eip nog een grote hobby en dat is de motorsport. Al vele jaren is hij een groot fan van negenvoudig Moto GP-legende Valentino Rossi, die onder het alom bekende nummer 46 zijn rondes op de internationale circuits rijdt.  Eip heeft een aantal jaren geleden besloten om ook actief bezig te gaan in de motorsport en heeft een ‘oude’ originele 125cc-motor gekocht. Met deze motor zijn twee officiële Grand Prix op Assen gereden en meer dan 25 wedstrijden in de zogenaamde ONK-races (Open Nederlandse Kampioenschappen). Eip heeft de motor niet alleen om mee te showen, maar hij is ook actief rijder in de demo-wedstrijden die georganiseerd worden door de Stichting Aanvullende Motorsport (SAM).  Deze stichting is ook medeorganisator van de demo-dag die de afgelopen jaren in september is gehouden aan de Groote Woldweg en Winterdijk te Oosterwolde. Bij deze demo-wedstrijden gaat het niet om de snelste tijd, maar om de meest constante tijd. De motor van Eip is helemaal in originele staat en hij heeft alleen zijn eigen naam toegevoegd en natuurlijk het nummer 46 van zijn held Valentino Rossi.

Monique is net als Eip ook een bekend gezicht binnen VSCO’61. Velen zullen haar kennen als bekend gezicht achter de bar, waar Monique ruim 15 jaar actief is geweest als vrijwilligster. Door haar werk kan ze helaas niet zo heel vaak meer, maar als het even past dan draait ze haar diensten en dat wordt natuurlijk zeer gewaardeerd.

Saillant detail is dat Eip en Monique hebben besloten om aan de rechterkant van het reclamebord het logo van de Twaalfde Kanarie toe te voegen. Volgens Eip is dit niet meer dan logisch en hij kon zich dan ook absoluut niet voorstellen dat op zijn reclamebord geen uiting hiervan zou komen. Een leuk gebaar en een voorbeeld van hoe betrokken Eip en Monique zijn bij hun club VSCO’61.

Tijdens de officiële overdracht, die afgelopen zaterdag op sportpark De Heughte heeft plaats gevonden, kon de 125cc motor dan ook niet ontbreken. Op de foto’s die gemaakt zijn op het hoofdveld van VSCO’61 is dan ook goed te zien dat Eip en Monique de trotse eigenaren zijn van deze mooie machine. Om Eip en Monique te bedanken en te waarderen voor hun sportieve gebaar bood VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe reclamebordsponsors een fraai boeket bloemen aan.

Meer informatie over Racing Team Bakker is te vinden op Facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/eip.bakker

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.