Nieuws

Wethouder Veldhoen veilingmeester bij VSCO'61

woensdag 06 april 2016

Zaterdag 9 april vindt na de derby thuis van het eerste elftal tegen DSV'61 weer de jaarlijkse grote veiling plaats in het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte. Deze is wederom georganiseerd door de activiteitencommissie van VSCO'61. Inmiddels zijn er door leden, supporters, sponsors en vrijwilligers al ruim 100 mooie kavels ingebracht. Deze zijn alle terug te vinden op de website van VSCO'61 onder de button 'Veiling'. Gerrit-Jan Veldhoen, oud-wethouder van Oldebroek en tegenwoordig van Kampen, zal als veilingmeester optreden

Er kan tot zaterdag nog digitaal op de aangeboden artikelen, diensten of waardebonnen worden geboden. Hiervoor dient u een email te sturen naar veiling@vsco.nl met de volgende informatie: het kavelnummer waarop een bod wordt uitgebracht, de geboden prijs en uw naam, adres en telefoonnummer. Ieder bod (meerdere biedingen per kavelnummer zijn mogelijk) wordt steeds bij het betreffende kavelnummer op de VSCO’61 website vermeld.

Onder de te veilen artikelen bevindt zich o.a het kantinemeubilair dat recent is vervangen bij de nieuwe inrichting van de kantine. Dit is nog in goede staat en zal verdeeld in diverse kavels worden aangeboden. Het betreft dan tafels, stoelen, statafels en barkrukken.

Veilingmeester Gerrit-Jan Veldhoen, wethouder van Kampen zal in het clubgebouw van VSCO’61 alle aangeboden artikelen, diensten en waardebonnen veilen op zaterdag 9 april 2016 na de derby van het eerste elftal tegen DSV'61. Per kavelnummer kan dan alsnog een bod worden uitgebracht boven het hoogste digitale bod. Het betreffende kavelnummer gaat uiteindelijk naar de hoogste bieder. Wordt er tijdens die avond geen hoger bod uitgebracht, dan gaat het betreffende kavelnummer naar degene die digitaal het hoogste bod heeft uitgebracht. Indien het uiteindelijke bod te laag is naar de mening van de Activiteitencommissie, kan zij besluiten het betreffende kavel aan te houden.

VSCO’61 hoopt op veel medewerking van zowel de leden, de elftallen, de sponsors, de supporters en andere belangstellenden om van deze veiling weer een succes te maken. Het belooft evenals andere jaren weer een waar spektakel te worden. Dat is Gerrit-Jan Veldhoen wel toevertrouwd.