Nieuws

Garage Henk Koornberg sponsort presentatiejacks VSCO’61 8

woensdag 13 april 2016

Afgelopen zaterdag ontving VSCO’61 8 op sportpark De Heughte special design presentatiejacks van Garage Henk Koornberg uit Elburg. Eigenaar Henk Koornberg overhandigde samen met zijn vrouw Gerda de jacks persoonlijk aan de spelers en de begeleiding. Namens VSCO’61 8 bood Dennis Lokhorst als blijk van grote dank en waardering Garage Henk Koornberg een fraai bloemstuk aan. Ook de VSCO’61-sponsorcommisieleden Lammert Vlieger en Rick Spijkerboer bedankten de sponsor voor dit mooie sportieve gebaar.

Met ruim 25 jaar ervaring in de garagebranche startte Henk Koornberg in januari 2014 zijn eigen garagebedrijf in Elburg. Het was de droom van Henk die uitkwam. Anno 2016 heeft het bedrijf een prima plaats in de markt gevonden. Garage Henk Koornberg is gespecialiseerd in het onderhoud van personenauto’s van alle merken, bedrijfsvoertuigen en campers. De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur afgestemd op elk type auto.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. Dat kan ook niet anders met ruim 25 jaar ervaring in de garage branche. Ook voor lastige storingen of motorische problemen kan Garage Henk Koornberg ingeschakeld worden. Henk aanvullend: ”Voor ons een uitdaging om ook die auto's weer op weg te helpen”.

Bij Garage Henk Koornberg kunt u terecht voor o.a.:

  • Periodiek onderhoud en reparaties
  • Reviseren van startmotoren en dynamo’s
  • Balanceren en uitlijnen
  • Onderdelen en accessoires voor alle automerken
  • Ruim assortiment aan banden en velgen in alle soorten en maten
  • Onderhoud, controle en reparatie van het aircosysteem
  • Ruitvervanging en reparatie
  • Schade-expertise afhandeling
  • Haal en breng service + vervangend vervoerregeling

Om de naamsbekendheid te vergroten en vanuit sympathie voor VSCO’61, heeft Garage Henk Koornberg besloten om het achtste elftal van VSCO’61 te sponsoren met presentatiejacks in het special design van de club. Afgelopen zaterdag ontvingen de spelers en begeleiding de presentatiejacks uit handen van Henk, zijn vrouw Gerda en de dochters Bianca en Chantal. VSCO’61-8 speler Dennis Lokhorst bedankte namens het elftal de sponsor heel hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Ook de VSCO’61-sponsorcommissieleden Lammert Vlieger en Rick Spijkerboer bedankten Garage Henk Koornberg voor dit uitermate sportieve gebaar. De sponsoring had zijn uitwerking want het elftal wist de aansluitende competitiewedstrijd tegen Oene 6 met maar liefst 5-0 te winnen.

Garage Henk Koornberg is te vinden op:

Robbertsmatenstraat 15A
8081 HL  Elburg
T: 0525-685446 of 06-22102047
E: info@garagehenkkoornberg.nl
www.garagehenkkoornberg.nl