Nieuws

Grote veiling VSCO’61 een topper

zaterdag 16 april 2016

Zaterdag 9 april heeft de activiteitencommissie van VSCO’61 voor de vierde keer een grote veiling, georganiseerd. Deze werd gehouden na afloop van de zeer spannende wedstrijd VSCO’61 tegen DSV’61 en nadat de succesvolle verloting voor de Cliniclowns had plaats gevonden. Er waren veel bezoekers op de derby afgekomen en na afloop van de wedstrijd was het dan ook een gedrang van jewelste in de VSCO’61 kantine.

Natuurlijk hebben zoveel bezoekers ook extra bijgedragen aan het prachtige resultaat van de verloting en direct daarna de grote veiling van VSCO’61. Bij deze veiling waren maar liefst 107 kavels ingebracht door leden, sponsors, de VSCO’61 fanshop en de vereniging zelf. O.a.het volledige oude kantinemeubilair werd deze middag geveild

Gerrit Jan Veldhoen, wethouder van de gemeente Kampen maar nog altijd lid en scheidsrechter van VSCO’61, trad deze avond op als veilingmeester. Dit deed hij op een zeer inspirerende en overtuigende wijze, die ook bij de bezoekers erg in de smaak viel. De diverse kavels werden vlot aan de man gebracht, waarbij met name op de solide statafels met bijbehorende barkrukken stevig tegen elkaar opgeboden werd. Tot grote hilariteit van alle aanwezigen veilde Gerrit Jan als laatste kavel zijn eigen pet, die voor een mooi bedrag van eigenaar wisselde.

Het financiële resultaat was dan ook geweldig met 30% meer dan de veilingopbrengst van 2015.
Uiteraard ontving Gerrit Jan dan ook na afloop een prachtige bos bloemen voor zijn spontane medewerking.

Der Activiteitencommissie wil bij deze ook graag sponsors, leden en supporters bedanken die op welke wijze dan ook hun medewerking aan deze veiling hebben verleend.