Nieuws

VSCO'61 uit naar BAS in Biddinghuizen

donderdag 21 april 2016

Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen BAS in Biddinghuizen. Het duel op sportpark De Schelp begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Brandenbarg.

Het wordt een spannend slot van de competitie in de derde klasse B. Bovenin strijden meerdere ploegen om het kampioenschap of een plek in de nacompetitie. Onderin is een degradant bekend, maar zijn diverse teams nog niet vrij van (directe) degradatiezorgen.

VSCO’61 staat met 37 punten momenteel op de derde plaats met vier punten achterstand op koploper AGOVV en drie punten op nummer twee DSV’61. Daarnaast weet het Elburger SC en Stroe op een punt achter zich. Aan het eind van de competitie kan VSCO’61 met lege handen staan, maar zelfs een kleine kans op het kampioenschap is nog mogelijk. Voor VSCO’61 is het zaak om de laatste vier wedstrijden te winnen en dan zal het eind van het seizoen uitwijzen wat dit waard is geweest.

BAS staat op de zesde plaats met 33 punten. Na een slechte seizoenstart heeft het team zich hersteld en doet volop mee in de strijd om de derde periodetitel.  Beide teams zijn alleen gebaat bij een overwinning. Thuis wist VSCO’61 met 1-0 te winnen. Hopelijk lukt het de mannen van hoofdtrainer Wilfred Westerhuis de drie punten mee naar Oosterwolde te nemen.