Nieuws

Toernooiseizoen VSCO’61 barst weer los

vrijdag 22 april 2016

De toernooicommissie van VSCO’61 is druk met de organisatie van de verschillende toernooien, die de komende maanden op sportpark De Heughte in Oosterwolde georganiseerd zullen worden. Het doet de toernooicommissie goed dat er goede belangstelling is en er wordt door de commissieleden dan ook met plezier uitgekeken naar de eerste toernooien.

VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi

Op vrijdag 6 mei zal de aftrap van de toernooien plaatsvinden, met het VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi zal dit jaar voor maarliefst de vijftigste keer georganiseerd worden door de vereniging. Iets waar we trots op mogen zijn. Het is hierbij zeer vermeldenswaardig, dat Bertus van de Grift bij alle vijftig toernooien aanjager van de organisatie geweest is. Uniek en de organisatie van het toernooi in al die jaren is Bertus dan ook erg veel dank verschuldigd.

Na 50 jaar is het toernooi overigens nog steeds heel actueel, getuige het grote deelnemersaantal van 36 teams. De belangstelling voor het toernooi is afgelopen jaren nog niet eerder zo groot geweest en het doet de toernooicommissie goed dat de scholen uit de gemeenten Oldebroek en Elburg zo enthousiast deelnemen.

Regiofinales KNVB Schoolvoetbaltoernooi

Op woensdagmiddag 11 mei (bij slecht weer woensdagmiddag 18 mei) heeft VSCO’61 de eer om gastheer en mede organisator te zijn van de Regiofinales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. De winnaars van de diverse schoolvoetbaltoernooien uit de regio zullen het op deze dag tegen elkaar opnemen en onderling uitmaken, wie door mag naar de halve finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. In totaal zullen ongeveer 25 scholen uit onder andere de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Hattem, Dronten, Kampen en Zwolle deelnemen.

Inschrijving elfde VSCO’61 Sponsorvoetbaltoernooi

De sponsor- en toernooicommissie hebben afgelopen weken alle sponsoren van VSCO’61 uitgenodigd voor het inmiddels traditionele Sponsorvoetbaltoernooi, wat gehouden wordt op de laatste zaterdag van mei (28 mei). Er wordt door de sponsoren goed gereageerd op de uitnodiging en de commissie is tevreden over het aantal inschrijvingen. Er kunnen maximaal 36 teams aan het toernooi meedoen en hierbij geldt het principe ‘vol = vol ‘.

Indien uw onderneming of organisatie sponsor is van VSCO’61 en wenst deel te nemen aan het Sponsorvoetbaltoernooi, raden wij u aan zich snel in te schrijven. Inschrijven kan tot 16 mei via de volgende link: http://www.vsco.nl/toernooien/aanmelden.

VSCO’61 Kanariepietjestoernooi

Het VSCO’61 Kanariepietjestoernooi zal dit jaar voor de vierde keer georganiseerd worden op sportpark De Heughte. De jongste voetbal(l)(st)ers van VSCO’61 en diverse buurtverenigingen zullen op zaterdagmorgen 21 mei op een klein veld 4 tegen 4 gaan voetballen. De inschrijving voor dit toernooi is nog geopend en inschrijven kan persoonlijk via Jaco Schoonhoven.

Inschrijving G-voetbaltoernooi gesloten

Voor het VSCO’61 G-voetbaltoernooi is de inschrijving ondertussen gesloten. Dit toernooi maakt tegenwoordig vast onderdeel uit van de toernooienkalender bij VSCO’61 en zal op 4 juni voor de zevende keer georganiseerd worden. De toernooicommissie is erg tevreden over het aantal aanmeldingen van 22 teams. De deelnemers van het G-voetbaltoernooi zullen begin mei geïnformeerd worden over de poule-indelingen en het wedstrijdschema.

VSCO’61 Familiedag

Het voetbalseizoen bij VSCO’61 wordt traditioneel afgesloten met de familiedag. Deze zal op 11 juni plaatsvinden op Sportpark De Heughte. Belangrijkste doel van deze dag is om het seizoen op een goede manier af te sluiten en er in die zin een gezellige voetbaldag van te maken. De verschillende teams van VSCO’61 zullen in mei geïnformeerd worden over het programma.

Na de familiedag zit het seizoen 2015-2016 er voor VSCO’51 voetballend gezien op. Voor de toernooicommissie betekent dit niet dat er stilgezeten wordt. De commissie richt zich na de familiedag direct weer op de start van het nieuwe seizoen. Voor VSCO’61 is dit gebruikelijk natuurlijk het Berend Elzerman Toernooi. Het toernooi begint op zaterdag 6 augustus en de finaledag van dit toernooi zal op zaterdag 13 augustus plaatsvinden.