Nieuws

Sinaasappel- en mandarijnenactie jeugd VSCO’61 geslaagd

maandag 25 april 2016

Op woensdagavond 20 en donderdagavond 21 april is er door de jeugd van VSCO’61 gevent met een combinatiepakketje van sinaasappelen èn mandarijnen in Oosterwolde, Noordeinde, Kamperveen, kern Oldebroek, langs de Zuiderzeestraatweg en in Oostendorp. De opbrengst van deze jaarlijkse actie komt ook ten goede aan de jeugdafdeling van VSCO’61.

Beide producten waren van uitstekende kwaliteit en vonden dan ook gretig aftrek. Ook het weer werkte perfect mee en de jongens en meisjes hadden er duidelijk zin in. Voorgaande jaren werd er alleen met sinaasappelen gevent, dit jaar met een combinatiepakketje waarin naast de sinaasappelen ook mandarijnen zaten. Dat bleek een geslaagde greep, want de opbrengst lag dit jaar 30% hoger dan vorig jaar.

De activiteitencommissie van VSCO’61, die deze acties organiseert, wil hierbij iedereen hartelijk danken die, op welke wijze dan ook, medewerking heeft verleend aan deze actie. Zowel de inpakkers, de verkopers, maar vooral ook de kopers van de sinaasappelen en mandarijnen.