Nieuws

Nieuwe huisstijl AK Blom Asbest Oldebroek bij VSCO’61

maandag 25 april 2016

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 verrast door haar trouwe subsponsor AK Blom Asbestinventarisatie & Management uit Oldebroek. Directeur Hendri van Ommen was naar sportpark De Heughte gekomen om daar de nieuwe huisstijl van het groeiende bedrijf te presenteren. Met de overhandiging van nieuwe reclameborden en het tonen van de nieuwe bedrijfswagen werd de nieuwe AK Blom look geïntroduceerd. Als blijk van dank en waardering voor deze primeur overhandigde VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger een fraai boeket bloemen aan AK Blom Asbest.

AK Blom is al ruim 10 jaar actief in asbestinventarisaties en gespecialiseerd in de uitvoering conform de geldende norm SC-540.  Naast het inventariseren van asbest, is AK Blom tevens een partner voor het begeleiden en ondersteunen van asbestsanerings- en sloopwerkzaamheden. Op het gebied van advies over asbest in de ruimste zin van het woord, kan AK Blom veel betekenen. Grondlegger van het bedrijf is Kees Blom die de onderneming in 2014 heeft overgedragen aan Hendri van Ommen.

Mede door de sponsoring bij VSCO’61 heeft AK Blom een grotere naamsbekendheid gekregen. De samenwerking tussen club en bedrijf verloopt naar volle tevredenheid hetgeen resulteerde in het subsponsorschap bij VSCO’61. Inmiddels is AK Blom doorgegroeid en is een nieuw bedrijfspand aan de Oude Dijk geopend. Tevens is een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Afgelopen zaterdag werd dit op sportpark De Heughte officieel gepresenteerd.

Directeur Hendri van Ommen legde uit dat de asbestvezel centraal in het nieuwe logo staat en dat de pijl aangeeft dat zonder asbestinventarisatie en management geen sloop en asbestverwijdering kan plaatsvinden. Met de overhandiging van nieuwe reclameborden en het tonen van de nieuwe bedrijfswagen werd de nieuwe AK Blom Asbest look gelanceerd. VSCO’61-sponsorcommisielid Lammert Vlieger toonde zich verheugd dat de club de primeur had en bood AK Blom als blijk van dank en waardering een fraai bloemenboeket aan.

De VSCO’61-subsponsor is te vinden en te bereiken op:

AK Blom
Oude Dijk 9
8096 RJ Oldebroek
T: 0525-631501
E: h.v.ommen@akblom.nl
www.akblom.nl

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.