Nieuws

Jan Visch uitgeroepen tot Gouden Kanarie 2016

donderdag 28 april 2016

Vrijdag vond de jaarlijkse vrijwilligersavond Van VSCO’61 plaats in de kantine op sportpark De Heughte. Alle vrijwilligers werden door Jochem Schreurs, voorzitter van de Vrijwilligerscommissie, namens VSCO’61 weer bedankt voor het vele werk wat er afgelopen jaar is verricht. Ook vertelde hij over de vrijwilligerswervingsactie welke binnenkort gehouden gaat worden en maakte hij de Gouden Kanarie 2016 bekend.

Tussen het koud- en warmbuffet, wat verzorgd werd door ‘De Vliegende Indo’ uit Wezep, is Jan Visch benoemd tot Gouden Kanarie 2016. Vrijwilligerscommissielid Egbert Dijkhuizen, somde tijdens deze uitreiking het grote aantal activiteiten op welke Jan voor onze vereniging uitvoert.  Zo is hij onder andere actief als bestuurslid van de Supportersverenging en de Club van 100. Jan zet zich ook op diverse andere terreinen in voor de vereniging en heeft deze waardering dan ook ruimschoots verdiend.

Aan Jan werd vervolgens de bijbehorende bokaal uitgereikt en een gouden speldje opgespeld. Saillant detail: Hij had eerder die week zijn eigen speldje opgehaald. Vervolgens werd door hem zijn eigen naam zichtbaar gemaakt op het drieluik van de Gouden Kanaries in de kantine.

Hierop werd de avond voorgezet onder muzikale begeleiding van L&M licht en geluid. Spelers van de selectie gaven hun blij van waardering door de vrijwilligers die avond te voorzien van een drankje.

Tegen het eind van de avond gaf Jan Visch het startsein voor de vrijwilligerswervingscampagne van de Vrijwilligerscommissie.  Dit deed hij door het onthullen van een poster met daarop zijn gezegde: ‘Eens een Kanarie, altijd een Kanarie’.