Nieuws

Vrijwilligerswerk bij VSCO’61: ikmeldmeaan@vsco.nl

donderdag 28 april 2016

Al enkele jaren maakt de Verenigde Sport Club Oosterwolde, oftewel VSCO’61, een forse groei door en prijst zich gelukkig met bijna 700 leden. VSCO ’61 is erop gericht een vereniging voor iedereen te zijn, het sportpark ligt centraal in het dorp en is verbonden met jong en oud in de samenleving. Daarnaast kent VSCO ’61 een trouwe schare van supporters en is zij ontzettend trots op haar vrijwilligers. Zonder hen kan de vereniging niet functioneren en door hen kan de vereniging haar activiteiten betaalbaar aanbieden.

Dat VSCO ’61 haar vrijwilligers waardeert blijkt wel door de uitreiking van de Gouden Kanarie. Zo heeft Jan Visch vrijdag 22 april de Gouden Kanarie van het jaar 2016 in ontvangst mogen nemen. Hij is trots op zijn club, zo vertelt Jan: “Eens een Kanarie, altijd een Kanarie. Ik voel me verantwoordelijk voor de club en wil graag bijdragen aan het grotere geheel. VSCO is voor mij een uitlaatklep, ik ben er trots op en heb daar dus ook veel voor over. Ik doe van alles binnen de club en het is fijn dat mijn hulp gewaardeerd wordt.”

Vele handen maken licht werk en daarom streeft de vereniging naar meer vrijwilligers. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen er nog meer leuke activiteiten georganiseerd worden. Binnen de vereniging zijn er nog verschillende werkzaamheden waar de hulp van vrijwilligers gebruikt kan worden. VSCO ‘61 is dan ook nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die onderdeel willen worden van de vereniging. Binnenkort is er een belactie om nieuwe vrijwilligers te benaderen die zich kunnen inzetten voor verschillende werkzaamheden.

Ben je nieuwsgierig geworden wat jij kan betekenen voor de club? Dan kun je contact opnemen met de Vrijwilligerscommissie via Jochem Schreurs op 06 - 136 13 143 of mail je gegevens naar ikmeldmeaan@vsco.nl