Nieuws

VSCO'61 speelt thuis tegen Otterlo

donderdag 28 april 2016

Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen Otterlo. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.H. Steen.

Voor beide teams zijn de belangen groot in deze wedstrijd. Otterlo zal er alles aan willen doen om (rechtstreekse) degradatie te voorkomen. Door de overwinning vorige week op Vierhouten’82 is de aansluiting gevonden met Hulshorst in de strijd om klassebehoud.

VSCO’61 probeert nog een ticket te bemachtigen voor de nacompetitie. Het is nog steeds mogelijk, maar de opgave is er na het gelijke spel van vorige week niet gemakkelijker op geworden. Winst is zaterdag noodzakelijk om hierop uitzicht te houden.

In de allereerste wedstrijd van het seizoen troffen beide teams elkaar in Otterlo. Nadat Otterlo een 1-0 voorsprong had genomen, wist VSCO’61 meer dan verdiend langszij te komen. Ondanks dat de winnende treffer voor de Kanaries enkele keren dichtbij was, moest toch genoegen worden genomen met een gelijkspel.

Beide teams zullen in de laatste drie wedstrijden nog de nodige punten moeten pakken om hun doelen te verwezenlijken. Het zal zeker een spannend slot worden van de competitie, omdat veel ploegen nog belangen hebben om voor te strijden.

De wedstrijdbal wordt VSCO’61 aangeboden door: Bouwservice R. Füchten, Wezep.

De Rabobank Pupillen van de Wedstrijd zijn: Abel Boeve en Mike van de Burg.