Nieuws

Rabobank Noord Veluwe sponsort ook Kanariepietjes van VSCO’61

woensdag 19 oktober 2016

Na de jongste jeugd van VSCO’61 te hebben gesponsord met fraaie trainingspakken heeft de Rabobank Noord Veluwe ook de allerjongste talentjes van de club oftewel de Kanariepietjes voorzien van de speciale clubtrainingspakken.

Al sinds de oprichting van VSCO’61 in 1961 is de Rabobank, toen nog de Boerenleenbank, nauw betrokken bij de Oosterwoldse voetbalvereniging. Aanvankelijk als bankier, maar in een later stadium ook als sponsor. Hiermee laat de Rabobank zien dat zij al die jaren midden in de lokale samenleving staat. In de afgelopen jaren heeft de Rabobank zich als Co- en Topsponsor verbonden aan VSCO’61 met een zorgvuldig en uitgebalanceerd sponsorpakket. In de prettige en constructieve gesprekken van het afgelopen jaar werden de nieuwe sponsorbeleidslijnen van de Rabobank steeds zichtbaarder.

Directievoorzitter Gerrit Wielink van de Rabobank Noord Veluwe hierover: ”Vanaf 2017 verschuift de Rabobank haar accenten in sportsponsoring. De focus komt meer te liggen op de lokale sponsoring. Wij willen hiermee letterlijk nog dichter bij onze klanten komen te staan. Zo ook bij VSCO’61 waar de Rabobank de jeugd extra wil ondersteunen. Wij zijn als Rabobank trots op de nieuwe vierjarige sponsorovereenkomst met deze actieve voetbalclub”, aldus een enthousiaste bankdirecteur.

Nadat in een eerder stadium de bijna jongste jeugdspelers van VSCO’61 al in fraaie clubtrainingspakken waren gestoken, was het nu de beurt aan de jongste talentjes oftewel de Kanariepietjes. Op een druk bezocht sportpark De Heughte waren de mini-pupillen laaiend enthousiast over hun uitgereikte kledij. Na de fotoshoot werd er fanatiek getraind door een groeiend aantal spelertjes (zowel jongens als meisjes) die samen met hun ouders uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel huiswaarts keerden.

Indien uw zoon of dochter ook interesse heeft in voetbal bij de Kanariepietjes, bel dan geheel vrijblijvend Erika Spijkerboer op: 0525 - 62 22 23 of 06 - 304 47 059. Volgens het vijfjarige Kanariepietje Stan Schuurmans is zaterdag de mooiste dag van de week. Lekker voetballen tussen 10.00 en 11.00 uur bij VSCO’61.

De Rabobank wil meer zijn dan een bank alleen. Al ruim 100 jaar investeert de bank in de lokale gemeenschap. Naast hun bancaire dienstverlening ondersteunen en stimuleren zij met hun lokale fondsen ook de duurzame ontwikkeling van de samenleving op de Noord Veluwe. Dit vindt plaats via de Rabobank Clubkas Campagne, het Rabofonds Noord Veluwe en via sponsoring.

Samen maken we de Noord-Veluwe sterker! Een aandeel in elkaar.

Rabobank Noord Veluwe
Elspeterweg 22a
8071 PA Nunspeet
T: 0341 - 46 66 00  

www.rabobank.nl/noordveluwe
https://twitter.com/RaboNoordVeluwe
https://www.facebook.com/rabobank 

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.