Nieuws

Vrijdagavond weer in teken Talentontwikkeling VSCO'61

woensdag 26 oktober 2016

Op vrijdag 30 september werd in kader van de ontwikkeling van talent op sportpark De Heughte de eerste avond georganiseerd voor alle spelers van de D- t/m de A-jeugd (JO13 t/m JO19), en de meisjes C en B (MO15 en MO17) van VSCO'61. Dat was een groot succes. De tweede avond vindt plaats aanstaande vrijdag 28 oktober en begint om 19.00 uur.

Het programma van de Talentontwikkeling bestaat uit tal van accenten uit de voetbalsport, waaronder aandacht voor loopscholing, coördinatie, kracht en vaardigheid. Er zal worden ingegaan op techniek, tactiek en minder aandacht voor het fysieke, omdat er zaterdags weer gevoetbald moet worden. Ook deze, evenals komende avonden staan onder deskundige leiding, waarbij er naar gestreefd wordt het maximale uit jezelf te halen.

Iedere laatste vrijdag van de maand zal er in dit kader een avond georganiseerd worden. Aan deelname aan deze Talentontwikkeling zit wel de voorwaarde dat alle deelnemers wekelijks twee keer trainen!

Vrijdag 28 oktober zullen de trainingen wederom verzorgd worden door hoofdtrainer Bülent Akar, assistent-trainer Francis van Olst, tweede-elftal trainer Jan Stoffer, jeugdkeeperstrainer Cees Steert en hoofd jeugdopleiding Lucas Voorn.

Voor meer informatie kun je terecht bij Lucas Voorn, Hoofd Jeugdopleiding VSCO’61. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0525 - 68 31 00.