Nieuws

Sponsoractie PLUS De Vrijheid draait op volle toeren

zondag 30 oktober 2016

Inmiddels zijn alle drie deelnemende voetbalverenigingen, DSV’61, Elburger SC en VSCO’61 elk 2 weken in actie geweest bij PLUS De Vrijheid in Elburg in het kader van de Sponsoractie. In totaal zit er € 7.500,- in de pot, waarvan elke vereniging in ieder geval € 500,- krijgt. Blijft over € 6000,- die middels vouchers (bij iedere € 10,- aankoop krijg je 1 voucher) wordt verdeeld. Om het maar simpel te zeggen is het dus zo dat de club die de meeste stemmen via de vouchers krijgt ook het hoogste bedrag wint.

Net als vorig jaar is het bij de Sponsoractie weer een nek-aan-nek-race tussen Elburger SC en VSCO’61 om de eerste plaats (en dus het hoogste bedrag). Bij VSCO’61 komt de opbrengst van deze actie ten goede aan de jeugd.

In de week van 31 oktober t/m 5 november staat de jeugd van VSCO’61 weer op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bij de PLUS om weer zoveel mogelijk vouchers van klanten te scoren.

De week daarop is het weer de beurt aan Elburger SC om bij de PLUS te staan en weer een week later (week 46) staan alle drie clubs gezamenlijk op de genoemde dagen en tijden bij de PLUS, hetgeen tevens het einde van deze PLUS Sponsoractie betekent.

Om weer als eerste te kunnen eindigen (vorig jaar wonnen we ook nipt van ESC) hebben we uw steun hard nodig in de aankomende weken. Wij vragen u dan ook uw boodschappen zoveel mogelijk bij de PLUS te doen en d.m.v. de vouchers op VSCO’61 te stemmen.