Nieuws

Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsoren VSCO’61 MO17-1

zondag 30 oktober 2016

Op een zonovergoten VSCO’61 sportpark De Heughte in Oosterwolde werden zaterdag de Meisjes B (MO17) van de club in een nieuwe outfit gestoken door Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule, beiden uit Oosterwolde. Het enthousiasme was erg groot en als blijk van dank en waardering boden Anna Tromp en Benita van de Weg de sponsors een fraai bloemstuk aan.

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en is thans een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt bij W. van Boven terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Wim heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan schoonzoon Everhard Polinder. In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met een doe het zelf zaak annex bouwmarkt genaamd “De Meule”. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft “De Meule” voor zowel de beginnende als de ervaren klusser en ZZP’er de juiste producten. De dagelijkse leiding van “De Meule” is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen “De Zon” stond, hebben beide ondernemingen de daaropvolgende jaren een stevige groei doorgemaakt. En ook komend jaar staan er uitbreidingsplannen in de steigers.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als die van Bouwmarkt “De Meule” hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. Naast het Stersponsorcontract en het optreden als Supersponsor van het toonaangevende Berend Elzermantoernooi hebben beide bedrijven nu ook het Meisjes MO17-1 (v/h MB1) voorzien van een nieuwe wedstrijdoutfit. Afgelopen zaterdag vond op een zonovergoten sportpark De Heughte de officiële overhandiging plaats door Wim van Boven en Alex van Erven. De tenues, conform de nieuwe kledinglijn van VSCO’61, werden met veel enthousiasme ontvangen. De speelsters Anna Tromp en Benita van de Weg bedankten de sponsors namens het team heel hartelijk en boden als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Ook trainer/coach Edward Hulleman, elftalleider Annette Koers en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dankwoorden uit aan de beide ondernemingen.

De uitstekende resultaten van VSCO’61 MO17-1 in de afgelopen jaren en dit seizoen helemaal, waarbij 18 punten uit zes duels werden vergaard, hebben de sponsors ook waargenomen. Voor deze prestaties en ter stimulering voor de toekomst zijn de VSCO’61-meiden B tot ieders verrassing uitgenodigd voor een winter- en zomerbarbecue bij de sponsors. Een groot gejuich en applaus volgde.

Beide VSCO’61-sponsors vindt u op:

Bouwbedrijf W. van Boven en Doe-het-zelfzaak/Bouwmarkt “De Meule”.
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 10 70
E: info@bouwbedrijfvanboven.nl
www.bouwbedrijfvanboven.nl


De foto’s zijn gemaakt door gastfotograaf Henri van de Kolk.