Nieuws

Autobedrijf Wim Prins sponsort sporttassen VSCO’61 3

zondag 06 november 2016

Trouwe sponsor Autobedrijf Wim Prins uit Nunspeet heeft afgelopen zaterdag het derde elftal van VSCO’61 nieuwe sporttassen overhandigd. Trots als een pauw werd dit sportieve gebaar met veel gejuich bij VSCO’61 3 ontvangen. Als blijk van dank en waardering bood elftalleider Wim ten Klooster de vertegenwoordiging van Autobedrijf Wim Prins in de persoon van Daan Smit een fraai boeket bloemen aan.

PrinsAlfa
Wim Prins was 16 jaar en autogek toen hij gegrepen werd door het Alfa Romeo-virus. Zodra de mogelijkheid zich voordeed, kocht hij zijn eerste Alfa. Die knapte hij op en verkocht hij weer. Al snel besloot Wim voor zichzelf te beginnen aan de Harderwijkerweg. In 2000 verhuist het hele bedrijf naar de nieuwe locatie. Vandaag de dag is PrinsAlfa één van de best bekende Alfa Romeo-dealers in Nederland. 

PrinsAbarth
Wim Prins is trots op het Abarth dealerschap! Als één van de weinige officiële Abarth dealers in Nederland, werken zij voor klanten tot in de verre omtrek. De sportieve inslag van Abarth past helemaal bij het DNA van het bedrijf. Ondanks de rijke historie is dit merk toch helemaal van deze tijd. In de schitterende Abarth-studio vindt u altijd een aantrekkelijke voorraad en is alles in huis voor perfect onderhoud aan de Abarth

PrinsXpert
PrinsXpert is een concept dat Wim Prins in het leven heeft geroepen om klanten die een ‘vreemd’ merk rijden een passende inruilwaarde voor hun auto te kunnen bieden. Op PrinsXpert.nl vindt u een gevarieerd aanbod van aantrekkelijke occasions tegen concurrerende prijzen. Ook zijn zij altijd op zoek naar leuke auto's die niet onder hun dealerschap vallen maar beslist de moeite waard zijn. 

PrinsEsclusivo
In 2005 is Wim Prins gestart met PrinsExclusivo.Onder dit label wordt een collectie exclusieve auto’s gepresenteerd. Variërend van Aston Martin, Ferrari en Maserati tot Lamborghini en Bentley. Ruim 10 jaar is veel ervaring opgedaan en beschikt Wim Prins over goede contacten in binnen- en buitenland. Ook voor professioneel onderhoud van onder andere Maserati en Ferrari, bent u aan het juiste adres.

PrinsClassics
Dit eigen klassieker label is een lang gekoesterde droom die in 2011 in vervulling ging. Bij PrinsClassics wordt op oldtimergebied het kaf van het koren gescheiden. Hier is respect voor historie, vormgeving en techniek. Hier spelen verhalen een grote rol, evenals persoonlijke ervaringen en herinneringen. Hier worden auto’s uit hartstocht aangeschaft en met liefde verzorgd. Wim Prins heeft een schitterende, veilige en droge locatie waar de complete collectie uitgebreid te bezichtigen is. Behalve voor de aanschaf van een klassieke auto kunt u bij PrinsClassics ook terecht voor de verkoop van uw oldtimer om plaats te maken voor een nieuwe droom. Daarnaast is PrinsClassics een betrouwbaar adres voor het onderhoud aan uw klassieker. 

Sponsoring
Al vanaf de oprichting in 1990 is Autobedrijf Wim Prins een trouwe sponsor van VSCO’61. Momenteel is het bedrijf subsponsor van de club en wordt de aankleding van VSCO’61 3 gesponsord. Naast de wedstrijdtenues, trainingspakken en presentatiejacks voorzag Wim Prins de mannen van elftalleiders Wim ten Klooster, Jan Vlieger en Johan Dickhof ook van sporttassen. Afgelopen zaterdag bood het autobedrijf het elftal nieuwe sporttassen aan. Op een zonnig sportpark De Heughte overhandigde Daan Smit namens Autobedrijf Wim Prins de eerste sporttas in de bekende VSCO’61-lijn aan nestor Jan Vlieger. Alle spelers van het succesvolle VSCO’61 3 werden daarna volledig voorzien van nieuwe sporttassen.

Elftalleider Wim ten Klooster overhandigde vervolgens als blijk van dank en grote waardering voor hun trouwe sponsor een fraai boeket bloemen aan. Ook VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht de dankwoorden over aan Autobedrijf Wim Prins. Ongetwijfeld geïnspireerd door dit mooie sportieve gebaar wist in de aansluitende wedstrijd tegen koploper SC Teuge 2 de VSCO’61 3-formatie een knappe 4-3 overwinning te behalen. Door deze vijfde zege op een rij heeft het elftal, na een stroeve competitiestart, inmiddels aansluiting gekregen met de koplopers. Wellicht dat een mooie eindklassering hen opnieuw een klasse hoger brengt.

De VSCO’61-3 sponsor vindt u op:

Autobedrijf Wim Prins
Galvaniweg 1
8071 SC Nunspeet
T: 0341 - 25 70 14
E: verkoop@wimprins.nl
www.wimprins.nl

Tevens te volgen via Twitter en Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.