Nieuws

VSCO'61 uit naar WZC Wapenveld

woensdag 09 november 2016

Zaterdag speelt VSCO’61 opnieuw een uitwedstrijd. Ditmaal gaat het op bezoek bij WZC Wapenveld. De wedstrijd op sportpark Monnikenbos begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H.A. Marsman.

WZC Wapenveld kende een goede start van de competitie, maar wist de laatste drie wedstrijden niet meer te winnen. Er werd verloren werd van de Elburger SC en de laatste twee wedstrijden werden met 1-1 gelijk gespeeld tegen Oene en afgelopen zaterdag tegen DSV’61. De formatie van hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg bezet momenteel de zevende plaats met 15 punten uit negen duels.

VSCO’61 staat momenteel op de vierde plaats met 19 punten,  een punt achter koploper Hatto Heim en gelijk met SP Teuge en SVI. Afgelopen zaterdag werd in de uitwedstrijd met 0-1 van SVI gewonnen door een doelpunt van Rinser van der Velde. Doordat Hatto Heim gelijkspeelde is de top van de ranglijst nog meer in elkaar geschoven.

WZC Wapenveld en VSCO’61 hebben elkaar in het verre verleden weleens getroffen in de competitie. Voor het laatst was dat in het seizoen 1981/1982. WZC werd dat seizoen kampioen, terwijl VSCO’61 degradeerde om vervolgens het seizoen erop weer te promoveren. Komende zaterdag is voor beide teams een overwinning welkom. VSCO’61 om mee te blijven doen in de top en WZC Wapenveld  om zich stevig te nestelen in de middenmoot.