Nieuws

Verdiende overwinning Vrouwen VSCO'61

maandag 14 november 2016

Om half drie werd er zaterdag in Zwolle afgetrapt voor de wedstrijd tegen HTC Vr3. Vanaf het begin zaten onze dames goed in de wedstrijd, wat al snel tot enige kansen leidde. Na tien minuten werd de bal door Kim onderschept, die diep speelde op Yvonne. Haar voorzet werd door Grietje fraai afgewerkt. Amper vijf minuten later plaatst zij een raak schot op doel en brengt daarmee binnen vijftien minuten de stand op 0-2. HTC probeerde wel aan te dringen, maar kwam niet tot echte kansen. Na een diepe bal op Yvonne trof zij nu zelf doel en in de laatste minuut voor rust bracht Kim de stand op 0-4.

Kort na rust bracht HTC de stand terug tot 1-4 door het benutten van een penalty. Deze werd gegeven doordat keeper Melinda een doorgebroken speler in de zestien omver kegelde. Even later wist Jannika echter de 1-5 aan te tekenen.
Hierna golfde het spel wat heen en weer, maat tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet meer. Daisy plaatste de bal uit een vrije trap nog een keer rakelings over doel. De tegenstander eindigde de wedstrijd met tien spelers na een rode kaart wegens natrappen. Ook uit de hieruit gegeven vrije trap werd geen doel meer getroffen.

Op basis van de getoonde inzet een verdiende overwinning en een tevreden trainer.