Nieuws

Bakker Tuinen Oldebroek opnieuw subsponsor

woensdag 16 november 2016

Bakker Tuinen uit Oldebroek en VSCO’61hebben deze week de subsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Bert Bakker en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het driejarige contract. Als blijk van dank en waardering werd Bakker Tuinen een fraai bloemstuk overhandigd door VSCO’61.

Na een gedegen vakopleiding en de nodige ervaring bij regionale hoveniersbedrijven startte Bert Bakker in 2007 zijn eigen bedrijf genaamd Bakker Tuinen. De onderneming is in negen jaar uitgegroeid tot een allround hoveniersbedrijf, actief op de Noord Veluwe. Eigenaar Bert Bakker ontwerpt tuinen, legt deze aan en verzorgt tevens het onderhoud. Hierbij kan hij u ook van dienst zijn op het gebied van sierbestrating voor uw tuin of oprit. Bert vindt een persoonlijke aanpak belangrijk en zal daarbij altijd de wensen van de klant centraal stellen. Samen met zijn team van specialisten kan hij dan ook elke denkbare tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden.
 
Bert is geen onbekende bij VSCO’61. Zo heeft hij zich in het verleden als vrijwilliger ingezet en is hij met zijn bloeiende bedrijf Bakker Tuinen ook al een groot aantal jaren subsponsor van de club. Daarnaast voetbalt Bert in het zevende elftal. Dit elftal werd enige tijd geleden prettig verrast door Bakker Tuinen met de overhandiging van prachtige VSCO’61 special design sporttassen. Gelet op de goede ervaringen met VSCO’61 heeft Bakker Tuinen besloten om zijn aflopende subsponsorovereenkomst  met drie jaar te verlengen. VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder was ingenomen met de continuering van de samenwerking. Als blijk van dank en waardering werd Bakker Tuinen een fraai bloemstuk door VSCO’61 aangeboden.

Bakker Tuinen vindt u op:

Bovenstraatweg 20
8096 PE  Oldebroek
T: 06 - 125 81 590
E: bakker-tuinen@hetnet.nl
www.bakker-tuinen.nl

Ook te volgen via Facebook en Twitter.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.