Nieuws

Pleijter Technisch Management en Advies nieuwe subsponsor

maandag 21 november 2016

VSCO’61 heeft afgelopen zaterdag met het nog jonge bedrijf Pleijter Technisch Management en Advies uit Oosterwolde een driejarige subsponsorovereenkomst afgesloten. Op sportpark De Heughte ondertekenden Directeur André Pleijter en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het nieuwe sponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de nieuwe subsponsor Pleijter Technisch Management en Advies een fraai bloemstuk aan.

Pleijter Technisch Management en Advies is een jong bedrijf dat consultancyservice verleent aan industriële opdrachtgevers. Het bedrijf onderscheidt zich door veel technische kennis en ervaring in de procestechniek en dan met name in de voedingsmiddelenindustrie. Enige opdrachtgevers van Pleijter zijn o.a. Nestlé, Intersnack (Chio-Chips), Schaap en Celavita.

De consultancyservice strekt zich uit van bestaande productieprocessen tot het ontwerpen, begeleiden en opleveren van technische projecten. Dit van ideefase tot in bedrijfsstelling. Geheel volgens specifieke wensen van de opdrachtgever worden oplossingen gevonden voor het verbeteren of uitbreiden van installaties en fabricageprocessen. Daarnaast kunnen ook tijdelijke capaciteitsproblemen in de aansturing van de technische afdeling opgelost worden in de vorm van interim-management.

Door het inbrengen van veel technische knowhow, een flexibele dienstverlening en een klantgerichte instelling heeft het bedrijf inmiddels een duurzame relatie opgebouwd met diverse internationaal georiënteerde productiebedrijven. Pleijter is groeiende en ziet de toekomst met veel perspectief tegemoet.

Eigenaar André Pleijter is al vele jaren betrokken bij VSCO’61. Eerst als speler en de laatste jaren ook als sponsor. Een relatie die beide partijen goed bevalt en dus de verwachting kende van continuïteit. Bij de evaluatie van de lopende sponsorvormen zijn beide partijen overeengekomen om de sponsoring op te waarderen naar het subsponsorschap. Om dit te bekrachtigen ondertekenden afgelopen zaterdag op sportpark De Heughte Directeur André Pleijter en de voorzitter van de sponsorcommissie van VSCO’61, Christiaan Mulder, de nieuwe subsponsorovereenkomst.  Als blijk van grote dank en waardering werd Pleijter Technisch management en Advies door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

De nieuwe VSCO’61-subsponsor vindt u op:

Pleijter Technisch Management en Advies
Zuidwendigeweg 3
8097 RL Oosterwolde (Gld).
T: 0525 - 62 11 49
M: 06 - 536 70 155
E: info@pleijter.nl
www.pleijter.nl

Ook te volgen via Facebook en Twitter.

De foto’s zijn  gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.