Nieuws

Sponsoractie PLUS De Vrijheid Elburg zeer succesvol voor VSCO’61

maandag 21 november 2016

Van 15 september tot en met 19 november is voor het tweede opeenvolgende jaar door supermarkt PLUS De Vrijheid in Elburg een sponsoractie gehouden met de voetbalverenigingen DSV’61, Elburger SC en VSCO’61. Bij iedere € 10,- aan boodschappen konden de klanten van PLUS een voucher verzilveren voor de club naar hun keuze. Hierbij was in totaal € 6.000,- te verdelen over de drie verenigingen. Daarnaast gold een vast bedrag van € 500,- per vereniging.

Ieder vereniging diende bij toerbeurt steeds één week op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag aanwezig te zijn en in de laatste actieweek alle drie verenigingen tegelijk op de genoemde dagen. In de laatste actieweek met maximaal drie personen per vereniging inclusief begeleiding.

Namens VSCO’61 hebben alle juniorenelftallen en pupillenteams met de nodige begeleiders per toerbeurt hun beste beentje voorgezet bij PLUS De Vrijheid in Elburg voor deze actie. Bij het niet komen opdagen van een vereniging werd een boete van € 50,- per keer afgetrokken van het te ontvangen sponsorbedrag. VSCO’61 is iedere keer aanwezig geweest.

Het enthousiasme van de jeugd en begeleiding heeft ervoor gezorgd dat VSCO’61 glansrijk bovenaan is geëindigd, met Elburger SC op een goede tweede plaats en DSV’61 als derde.

Inclusief de genoemde € 500,- vast per vereniging is de bijdrage per vereniging als volgt geworden:

VSCO’61:         € 3.154,-
Elburger SC:   € 2.882,-
DSV’61:           € 1.464,-

De Activiteitencommissie van VSCO’61 wil hierbij alle junioren en pupillen met hun begeleiders graag bedanken voor hun aanwezigheid en inzet tijdens deze actie. Daarbij moeten Cees en Willy van Oene die iedere woensdagmiddag aanwezig zijn geweest, zeker niet worden vergeten. Ook Jan van de Weg en Klaas van Olst worden hartelijk bedankt voor het vervoer van de juniorengoal met scoredoek en het springkussen naar PLUS De Vrijheid in Elburg gedurende de actieweken. MVO willen we graag bedanken voor het beschikbaar stellen van de vrachtwagen om deze spullen telkens te vervoeren. Dit getuigt van grote klasse en clubliefde!

Niet in de laatste plaats wil VSCO’61 PLUS De Vrijheid bedanken voor deze Sponsoractie en uiteraard alle klanten die hun vouchers voor VSCO’61 verzilverd hebben.