Nieuws

Bazaar VSCO’61 weer groot succes

maandag 28 november 2016

Zaterdagavond is in het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte weer de jaarlijkse bazaar gehouden na afloop van de in een gelijkspel geëindigde derby tegen Elburger SC. Net als bij de meeste derby’s was het druk in de kantine van VSCO’61, wat de sfeer voor de bazaar ten goede kwam. De loten voor het Rad van Avontuur gingen dan ook grif van de hand.

Al met al is deze bazaar zeer succesvol verlopen en is er, ten opzicht van vorig jaar, weer een extra superronde met het Rad van Avontuur gedraaid. Ook waren er twee dartbanen opgesteld, maar door de grote drukte was darten zo goed als onmogelijk omdat werkelijk overal mensen stonden of zaten. In de hal stond weer de ‘Voetbalkicker’ opgesteld waar door de jeugd gretig gebruik van gemaakt is om te kijken wie het hardst kon schieten.

Tijdens de bazaar zijn de loten verkocht door spelers van het Meisjeselftal JO15 en door een aantal vrijwilligers die zich hiervoor spontaan opgaven, namelijk Jannie van Os, Tessa Grolleman en Suzanne Stange (beide van het vrouwenelftal) en spits Rinse van de Velde, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Dit geldt eveneens voor Gert van de Grift voor het opstellen van de dartbanen.

Natuurlijk willen we ook de vele aanwezigen, zonder wie een bazaar onmogelijk gehouden kan worden, bedanken voor hun komst en het kopen van de loten. En uiteraard alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan het slagen van deze bazaar, waaronder niet in de laatste plaats het kantinepersoneel.

De activiteitencommissie kijkt met genoegen terug op deze geslaagde en buitengewoon gezellige bazaar.