Nieuws

VRIJZON B.V. continueert subsponsorschap VSCO’61

woensdag 30 november 2016

Vrijzon B.V. van ondernemer Bert Spronk uit Oldebroek heeft deze week zijn subsponsorovereenkomst met VSCO’61 voor de periode van drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden Bert Spronk en voorzitter van de sponsorcommissie Christiaan Mulder het driejarige contract. Als blijk van dank en waardering werd er getoast op de afgesloten overeenkomst en mocht Vrijzon een fraai bloemstuk in ontvangst nemen.

Bert Spronk is bijna 5 jaar geleden gestart met Vrijzon B.V. Het bedrijf legt zich als specialist toe op advies, levering en installatie van zonne-energiesystemen. Vanuit zijn passie voor duurzaamheid is Bert zich gaan richten op advies op het gebied van duurzame energievoorziening voor particulieren, MKB-bedrijven en agrarische ondernemers. Samen met de opdrachtgever wordt vastgesteld wat de beste oplossing is in de besproken situatie. Voor de installatie en montage is Vrijzon een samenwerking aangegaan met gespecialiseerde installatiebedrijven, die zorgdragen voor een professionele en vakkundige afwerking.

Vrijzon B.V. richt zich op een objectief en eerlijk advies en onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Bert inventariseert de situatie grondig alvorens hij met een gedegen advies komt. Vanwege het huidige belastingklimaat en de stabiele aanwezigheid van zonlicht zijn zonnepanelen vaak de eerste stap in de richting van verduurzaming van de energievoorziening. ‘Met een gefundeerde rendementsberekening kan ik eenvoudig laten zien dat de terugverdientijd van zonnepanelen voor particulieren vaak minder dan 10 jaar is en voor bedrijven nog korter’, legt Bert uit. Dit terwijl zonnepanelen een levensduur van gemiddeld 25 jaar hebben.

VSCO’61 is verheugd om Vrijzon opnieuw voor de komende jaren als subsponsor te mogen begroeten. Om de driejarige overeenkomst te bezegelen, ondertekenden eigenaar Bert Spronk van Vrijzon en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Vervolgens waren felicitaties en een bloemstuk voor Vrijzon op zijn plaats als dank en waardering voor zijn steun aan VSCO’61. Op de vernieuwde samenwerking en het gestelde vertrouwen in elkaar werd vervolgens een toost uitgebracht.

Vrijzon B.V. vindt u op:

Broekerenk 6
8095 RP  ’t Loo-Oldebroek
T: 0525 - 84 33 57
M: 06 - 525 84 943
E: info@vrijzon.nl
www.vrijzon.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.