Nieuws

Club van 100 VSCO’61 gaat voor haarscherpe kwaliteit

woensdag 12 april 2017

VSCO’61 wil de zaken zowel binnen de krijtlijnen, als daarbuiten goed voor elkaar hebben. Bij een wedstrijdverslag horen mooie voetbalplaatjes en die worden al jaren trouw door onze clubfotograaf Dik Leusink geschoten.

Als Club van 100 kregen wij te horen dat de kwaliteit van de huidige telelens te wensen over liet. In de najaarsledenvergadering van 2016 werd het project ‘nieuwe telelens’ dan ook ter tafel gebracht. De aanwezige leden onderstreepten de motivatie om de aanschaf van een nieuwe telelens financieel te ondersteunen via een mooie bijdrage.

Inmiddels heeft Dik de beschikking over de nieuw aangeschafte telelens en is daar zeer mee in zijn nopjes. De kwaliteit van de foto’s en de helderheid zijn stukken verbeterd en dat zet VSCO’61 nog steviger op de (voetbal)kaart en de sponsoren krijgen zo ook meer waar voor hun financiële inbreng.

Na afloop van de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd (2-0) tegen Hatto Heim werd Dik zaterdag zelf eens op de foto gezet door collega-fotograaf Henri van de Kolk. Hij is vader van selectiespeler Thomas van de Kolk, trouw supporter van onze hoofdmacht en valt indien nodig als fotograaf in.

Dik wordt op de foto geflankeerd door de bestuursleden Henk van Os en Wim Korenberg namens de Club van 100.

De foto’s zijn gemaakt door Henri van de Kolk.

Bekijk de foto's
2017-04-12