Nieuws

Javol Woning & Projectstoffering nieuwe subsponsor

zondag 16 april 2017

Deze week is Javol Woning & Projectstoffering uit Oosterwolde subsponsor geworden van VSCO’61. Op sportpark De Heughte werd dit officieel beklonken door de ondertekening van een driejarige sponsorovereenkomst door de eigenaar van Javol, Jeroen van Olst en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder namens VSCO’61. Een fraai lentebloemstuk werd de nieuwe subsponsor aangeboden als blijk van dank en waardering.

Jeroen van Olst is al ruim 15 jaar actief in het vak en is bekwaam in het leggen van allerlei soorten materialen. Hij komt uit een echt stoffeerdersgezin. Opgegroeid op de rollen tapijt heeft hij zo van jongs af aan de kneepjes van het vak geleerd van vader Jaap. Na zijn opleiding tot allround woningstoffeerder heeft hij eerst gewerkt bij een woningstoffeerderij, maar is later voor zichzelf begonnen als zelfstandig ondernemer (Javol). Sindsdien heeft hij ook steeds meer grotere projecten uitgevoerd in de projectstoffering. De afwisseling tussen beiden vindt Jeroen ontzettend leuk.

Sinds 2016 heeft Javol ook een showroom aan de Zwarteweg 17 in Oosterwolde, die elke zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur open is en waar de collectie aan materialen wordt getoond. Op andere dagen kan de showroom op afspraak bezocht worden. De klant kan het materiaal in de showroom bestellen, maar ook wanneer het materiaal zelf is aangeschaft, kan het gelegd of opgehangen worden door Javol.

In navolging van zijn vader Jaap (Woonservicewinkel van Olst) heeft ook Jeroen zich als subsponsor verbonden aan VSCO’61. Deze week vond op sportpark De Heughte de officiële ondertekening van het driejarige sponsorcontract plaats door Jeroen van Olst en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Laatstgenoemde toonde zich zeer ingenomen met de support van Javol aan de club. Tevens werden de nieuwe reclameborden overgedragen aan VSCO’61. Als blijk van grote dank en bijzondere waardering werd de nieuwe subsponsor een fraai lentebloemstuk aangeboden.

Willemien en Jeroen van Olst heten u van harte welkom op:   

Javol Woning & Projectstoffering
Zwarteweg 17
8097 PR OOSTERWOLDE (Gld)
T: 06 - 523 31 638
E: info@javol.nl
www.javol.nl

Javol is ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
2017-04-16