Nieuws

VSCO'61 uit naar AVW'66

donderdag 08 maart 2018

Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen AVW’66 in Westervoort. De wedstrijd op sportpak Hamerden begint om 14.30 uur. De scheidsrechter deze middag is de heer R.J. Nijenhuis.

AVW’66 is de nummer drie op de ranglijst. Het staat vijf punten achter op koploper Veensche Boys en vier achter nummer twee Scherpenzeel.  In de laatste wedstrijd werd onverwacht met 1-1 gelijk gespeeld in de derby tegen ESA. In de race om het kampioenschap werden hierdoor twee belangrijke verliespunten geïncasseerd.

VSCO’61 verloor haar laatste competitiewedstrijd met 0-3 van Scherpenzeel. Een nederlaag waar niets op af te dingen viel, maar VSCO’61 niet haar ware gezicht liet zien. Wellicht te veel ontzag voor de balvaardige tegenstander. VSCO’61 staat met 20 punten uit 15 duels op de negende plaats.

Het eerste treffen tussen beide teams eindige in een 1-0 overwinning voor VSCO’61. Een wedstrijd die in twee bedrijven moest worden gespeeld, omdat de scheidsrechter vanwege een blessure de eerste ontmoeting moest staken. VSCO’61 leidde op dat moment met 1-0 en wist met enige moeite deze stand in het tweede deel over de eindstreep te halen.

Gelet op de stand op de ranglijst is de ploeg uit Westervoort favoriet. Echter zijn de verschillen vaak klein en moet VSCO’61 in staat zijn om zich te kunnen meten aan de tegenstander.

De spelersbus vertrekt zaterdag om 12.00 uur.