Nieuws

BDUmedia / Veluweland.nl nieuwe mediapartner VSCO’61

maandag 12 maart 2018

Afgelopen weekend heeft VSCO’61 haar nieuwe mediapartner BDUmedia / Veluweland.nl gepresenteerd. Op sportpark De Heughte ondertekenden media-adviseur Michel Rodenburg namens BDUmedia en bestuurslid PR en Communicatie Bert Schipper en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de club de zesjarige sponsor/media-overeenkomst. Als blijk van grote dank en waardering werd BDUmedia een fraai bloemstuk overhandigd en werd de nieuwe mediapartner tevens de jubileumboeken van VSCO’61 aangeboden.

BDUmedia / Veluweland.nl en VSCO’61 werken al jarenlang samen. De laatste maanden hebben er tussen het mediabedrijf en de club gesprekken plaatsgevonden over intensivering van deze samenwerking. Die hebben ertoe geleid dat BDUmedia Veluweland.nl de komende zes jaren mediapartner is van VSCO’61. Naast de wekelijkse wedstrijdverslagen zal BDUmedia ook de overige persberichten van VSCO’61 nog nadrukkelijker publiceren. Speciale aandacht zal er zijn voor het traditionele Berend Elzerman Ttoernooi dat dit jaar wordt gehouden op 18, 21, 22, 23 en 25 augustus. Ook voor de Wintercup en de wedstrijdaankondigingen van VSCO’61 1 zal BDUmedia extra ruimte reserveren in Veluweland.nl.

Afgelopen weekend zijn op sportpark De Heughte in Oosterwolde de gemaakte afspraken officieel beklonken door de ondertekening van de zesjarige sponsor/mediaovereenkomst. Namens het mediabedrijf zette media-adviseur Michel Rodenburg de handtekening, terwijl bestuurslid PR & Communicatie Bert Schipper en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 ondertekenden. Tevens zijn de nieuwe BDU-reclameborden gepresenteerd en overhandigd. Een fraai bloemstuk werd BDUmedia aangeboden als blijk van grote dank en bijzondere waardering. Ook de twee jubileumboeken van VSCO’61 werden de uitgeverij overhandigd.

Media-adviseur Michel Rodenburg over de samenwerking met VSCO’61. “VSCO’61 is een actieve club en nadrukkelijk zichtbaar in de maatschappij. De uitstraling is uniek, waarbij de club oog heeft voor detail. Daar voelen wij ons als mediabedrijf bij thuis. Actief, betrokken en zichtbaar in de regio. We zijn blij en trots dat BDU mediapartner is geworden van VSCO’61.”

De nieuwe mediapartner is te vinden op:

BDUmedia
Marconistraat 33
3771 AM  Barneveld
T: 0342 - 49 49 11
www.bdumedia.nl
www.veluweland.nl
E: info@bdu.nl en veluweland@bdu.nl

En verder natuurlijk te volgen via Facebook en Twitter.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
2018-03-12