Nieuws

VSCO'61 tegen rode lantaarndrager AGOVV

donderdag 15 maart 2018

Zaterdag speelt VSCO’61 in de zeventiende speelronde de thuiswedstrijd tegen AGOVV uit Apeldoorn. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.H.M. Huis in ’t Veld.

Afgelopen week leed AGOVV een 0-1 nederlaag thuis tegen Lunteren. De Apeldoorners waren dichtbij een gelijkspel, maar in de slotfase werd een penalty gemist. Hierdoor bleef de formatie van interim-hoofdtrainer Jerry Cooke met lege handen achter.

VSCO’61 wist in de uitwedstrijd tegen de nummer drie, AVW’66, een verdienstelijk gelijkspel te behalen. Na een slechte eerste helft werd in de tweede helft de opgelopen 1-0 achterstand via Thomas van de Kolk omgebogen naar een gelijkspel. Op basis van de tweede helft een verdiend gelijkspel voor de Kanaries.

In de uitwedstrijd tegen AGOVV liep VSCO’61 tegen een 5-2 nederlaag aan. Al snel werd door VSCO’61 een 2-0 voorsprong genomen, maar dat bleek niet voldoende. VSCO’61 speelde een slechte wedstrijd en leed een terechte nederlaag.

VSCO’61 is sowieso niet zo gelukkig in wedstrijden tegen AGOVV. Tot nu toe speelden beide teams vijf keer tegen elkaar. VSCO’61 wist hier één duel van te winnen in het seizoen 2014-2015. De overige vier confrontaties werden verloren.

Met de afgelopen nederlaag en de slechte reeks tegen de ‘Blauwen’ hebben de mannen van hoofdtrainer Bülent Akar daarom nog wat goed te maken tegen de huidige rode lantaarndrager. Hopelijk dat de nederlaag in Apeldoorn eerder dit seizoen de Kanaries deze middag vleugels geeft.

Wedstrijdbalsponsor is Vika Bedrijfswagens IVECO uit Wezep

De Rabobank Pupillen van de wedstrijd zijn Boaz Bruijnes en Thomas Mulder.