Nieuws

Stadscafé de Tapperij & Boutique Hotel Elburg nieuwe reclamebordsponsor

zondag 18 maart 2018

Wederom heeft VSCO’61 een nieuwe reclamebordsponsor verwelkomd. Ditmaal is het Stadscafé de Tapperij & Boutique Hotel Elburg die de club gaan steunen. Op sportpark De Heughte overhandigden de eigenaren Leoni van Wezep en Steffan Zoet deze week de mooi ontworpen borden aan sponsorcommissielid Rick Spijkerboer. Voor dit uitermate sportieve gebaar toont VSCO’61 veel waardering en bood als blijk van grote dank de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk aan.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de horeca besluit Leoni van Wezep samen met haar partner Steffan Zoet in 2017 om het hotel en stamcafé over te nemen van toenmalig eigenaar Egbert Bos. Inmiddels zijn ze ruim een jaar actief en staan ze bekend om hun gezelligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jong en oud. Elke dag is er variatie in de keuken door de zogeheten daghap en daarnaast verzorgen zij ook buffetten op locatie, ontbijtservice aan huis en (besloten) feesten in het café. Steffan is het creatieve brein in de keuken en Leoni is de organisator en gastvrouw van de onderneming.

Naast het cafégedeelte kan er overnacht worden in het hotel. Er zijn inmiddels 13 kamers waarvan er onlangs een aantal zijn gerenoveerd met onder andere een regendouche. Voor bruidsparen is er de bruidssuite met whirlpool.

Leoni en Steffan krijgen ook regelmatig ‘Kanaries’ op bezoek en vinden VSCO’61 een mooie club met nuchtere mentaliteit. ”De club regelt alles uitstekend en voor sponsors in het bijzonder. En daar wil ik graag deel van uitmaken”, aldus een enthousiaste Leoni van Wezep. Daaropvolgend heeft het Stadscafé De Tapperij & Boutique Hotel Elburg besloten om reclamebordsponsor  van VSCO’61geworden.

Deze week vond op sportpark De Heughte de officiële overhandiging van de mooie reclameborden plaats. Sponsorcommissielid Rick Spijkerboer nam de borden met veel enthousiasme  in ontvangst en bedankte Leoni en Steffan namens VSCO’61 hartelijk voor de fijne support en bood als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan.

De nieuwe reclamebordsponsor is te vinden op:

Stadscafé de Tapperij & Boutique Hotel Elburg
Smedestraat 5-7
8081EG Elburg
T: 0525 - 68 38 77
E: info@hotelelburg.nl
www.hotelelburg.nl

Ook te volgen via Facebook en Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door Susanne Stange.

Bekijk de foto's
2018-03-18