Nieuws

VSCO'61 uit naar Veensche Boys

vrijdag 23 maart 2018

Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij Veensche Boys in Nijkerkerveen.  De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W. (Wesley) O’Neil.

Veensche Boys is aan een sterk seizoen bezig. Het wist de eerste periode te winnen en ging lang aan kop in de competitie. Daar kwam vorige week een eind aan tegen directe concurrent Scherpenzeel. Door een 2-1 nederlaag moest de koppositie worden afgestaan aan Scherpenzeel. De winnende treffer kwam pas in blessuretijd tot stand.

VSCO’61 staat met 21 punten uit 17 duels op de negende plaats. Op zich niet verkeerd voor het debuterende team van hoofdtrainer Bülent Akar in de tweede klasse. Echter het is wel oppassen geblazen. Door de onnodige 0-2 nederlaag van vorige week tegen het laag geklasseerde AGOVV hebben De Kanaries zich een slechte dienst bewezen. In plaats wat meer lucht te krijgen naar de onderste plaatsen, is het gat alleen maar kleiner geworden.

Zaterdag zal het in Nijkerkerveen geen gemakkelijke opgave worden om een of drie punten mee naar Oosterwolde te nemen. Echter niets is onmogelijk. VSCO’61 kan zich koesteren met de gedachte dat de thuiswedstrijd tegen Veensche Boys weliswaar met 2-1 werd verloren, maar dat een punt toch heel dichtbij was. Met name het spel in de tweede helft liet zien dat ook Veensche Boys te pakken is.