Nieuws

JUMBO Elburg nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

zondag 25 maart 2018

Afgelopen zaterdag  is JUMBO Elburg reclamebordsponsor van VSCO’61 geworden. Filiaalmanager Henry van Oene was naar sportpark De Heughte gekomen om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Tevens zal JUMBO Elburg de VSCO’61-Keepersdag op maandag 30 april sponsoren. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe sponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Het familiebedrijf uit Veghel, ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, is in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerdt, grondlegger van de huidige Jumbo Supermarkten. Karel van Eerdt ging in 1956 op achttienjarige leeftijd in het familiebedrijf aan het werk. Als voorzitter van de Raad van Commissarissen is hij tot op de dag van vandaag nauw bij Jumbo betrokken. De oprichter van Jumbo maakte zich sterk voor de ontwikkeling van een groot aantal zelfbedieningszaken en supermarkten. Inspiratie hiervoor deed hij op tijdens zijn reizen door Amerika. Voordat hij eind jaren 70 definitief met Jumbo aan de slag ging, experimenteerde hij met verschillende formules. In de jaren negentig is Jumbo Supermarkten uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming.

De kinderen van Karel van Eerdt - Frits, Colette en Monique - werkten inmiddels ook in het bedrijf. Op basis van onderzoek naar de grootste ergernissen van consumenten bij het boodschappen doen, ontwikkelden zij een nieuwe formule. Daarin combineerden zij de laagste prijzen, het grootste assortiment en de beste service. In 1996 introduceerde Jumbo deze unieke formule samen met keiharde garanties: de 7 Zekerheden. De overstap naar een formule waarin de klant volledig centraal staat, bleek een doorslaand succes. Sinds deze introductie is het bedrijf steeds harder en groter gegroeid. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo het tweede (na Albert Heijn) supermarktbedrijf van Nederland geworden.

In 2013 opende Jumbo in Breda de deuren van haar eerste Foodmarkt: een versmarkt waar klanten de ultieme beleving krijgen op het gebied van gezond, vers en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Daarnaast biedt Jumbo sinds 2014 haar klanten de mogelijkheid om ook online boodschappen te bestellen via Jumbo.com.

Begin 2016 heeft Jumbo foodserviceformule La Place overgenomen. Met deze aankoop haalde Jumbo niet alleen veel mooie locaties in huis, maar ook een sterk merk en een autoriteit op het gebied van het vers bereiden van maaltijden. In het in 2017 nieuw geïntroduceerde gemakswinkelconcept, Jumbo City combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten, om ter plekke, onderweg of thuis te nuttigen.

Ook op de Noord Veluwe is JUMBO een veel geziene supermarkt. Net buiten de mooie historische stadskern van Elburg bevind zich JUMBO Elburg. Een supermarkt met een grote aantrekkingskracht en veel klanten in de regio. Er werken ruim 80 personen bij deze ‘gele’ supermarkt. Mede ook door het vertrouwde JUMBO-gezicht van Johan Reurink is de supermarkt ook in de picture bij VSCO’61. Om elkaar te steunen is  JUMBO Elburg reclamebordsponsor geworden van de ‘Kanaries’ en heeft tevens de VSCO’61-Keepersdag op maandag 30 april als sponsor omarmd. Filiaalmanager Henry van Oene kwam afgelopen zaterdag naar het zonovergoten Sportpark De Heughte om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Uit dank en grote waardering werd JUMBO Elburg een fraai bloemstuk overhandigd.

U vindt JUMBO Elburg op

Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg
T: 0525 - 63 71 60
www.jumbo.com

JUMBO Elburg is ook via Facebook en Twitter te volgen.

De foto’s zijn gemaakt door Herman van der Wal en Jan Borgers

Bekijk de foto's
2018-03-25