Nieuws

Café De Molen Oostendorp nieuwe wedstrijdsponsor

donderdag 29 maart 2018

VSCO’61 heeft haar wedstrijdsponsorgilde uitgebreid met Café De Molen uit Oostendorp. Op sportpark De Heughte vond de officiële ondertekening plaats van de driejarige sponsorovereenkomst door mede-eigenaresse Karin Doorneweerd en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de mooi gestylde en opvallende rode reclameborden door de nieuwe sponsor aan de club overhandigd. Als blijk van grote dank en waardering voor de sponsoring  werd Café De Molen een fraai bloemstuk aangeboden.

Op een mooie en centrale plaats in Oostendorp was Café ’t Hoekje vele jaren een begrip. Echter sinds 1 oktober 2016 is het café omgedoopt tot Café De Molen Oostendorp en heeft uitbaatster Karin Doorneweerd er een gezellige en florerende horeca-onderneming van gemaakt. Met haar kennis en ervaring in het hotel en horecawezen is zij een geziene gastvrouw in het café.

Karin begon haar carrière bij een hotelketen in Zwitserland, waarna zij samen met haar man Theo op Terschelling een Slijterij en drankengroothandel runde. Na de verhuizing naar Elburg deed Karin veel horeca-ervaring op in de City-bar en bij De Beroemde Vriend. Haar wens om ook zelfstandig een café te runnen werd in 2016 met Café De Molen Oostendorp bewaarheid. Inmiddels heeft het café een prima reputatie opgebouwd en komen de gasten niet alleen uit Oostendorp en Oosterwolde maar ook uit diverse andere dorpen op de Noord-Veluwe.

Naast een gezellig drankje en hapje is er volop gelegenheid om te klaverjassen en te kijken naar de verrichtingen van twee Elburger Dartclubs: Elburger Bulls en de Smoking Arrows. Ook kan er aangeschoven worden voor een klein bedrag bij de Tafel van Oostendorp. Naast de bekende biertapwedstrijden zullen er periodiek wijnproeverijen en portavonden georganiseerd worden. Tenslotte is Karin niet voor niets Register-Vinoloog. Café De Molen Oostendorp biedt plaats aan tachtig gasten. Karin is blij met de fijne samenwerking met de nieuwe buurman Jan Aart Schuld die De Molen ‘De Tijd’ gaat exploiteren. In nauwe samenwerking met de Gemeente Elburg is er een prachtige parkeergelegenheid gecreëerd, waardoor de parkeerproblemen tot het verleden behoren.

De nauwe banden tussen Oostendorp en Oosterwolde zijn ook merkbaar in Café De Molen Oostendorp. “De naam van VSCO’61 komt hier veelvuldig positief voorbij. Na de plezierige kennismaking met de club was het voor ons duidelijk dat wij graag De Kanaries wilden supporten. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor het aangaan van een driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst met VSCO’61”,aldus een enthousiaste Karin. Afgelopen week vond op sportpark De Heughte de officiële ondertekening plaats van het contract door mede-eigenaresse Karin Doorneweerd en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Tevens werden de opvallende rode reclameborden van Café De Molen Oostendorp overhandigd. De dank van VSCO’61 is groot en als blijk van waardering werd de nieuwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

Café De Molen Oostendorp is te vinden op:
Zuiderzeestraatweg Oost 22
8081 LC Elburg
T: 06 - 206 52 474
E: cafedemolen@gmail.com

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotografie Herman van der Wal.

Bekijk de foto's
2018-03-29