Nieuws

JUMBO Elburg sponsort sporttassen VSCO'61 5

vrijdag 14 september 2018

Tijdens de drukbezochte Botterdagen werd VSCO’61 5 door JUMBO Elburg aangenaam verrast door de overhandiging van prachtige special design sporttassen. Filiaalmanager Henry van Oene overhandigde de tassen officieel voor de bekende ‘gele’ supermarkt aan de Zwolseweg. Het enthousiasme was groot, waarna Tjalke Schuurmans namens VSCO’61-5 JUMBO hartelijk dankzegde en als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk overhandigde. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar.

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Het familiebedrijf uit Veghel, ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, is in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerdt, grondlegger van de huidige JUMBO Supermarkten. Karel van Eerdt ging in 1956 op achttienjarige leeftijd in het familiebedrijf aan het werk. Als voorzitter van de Raad van Commissarissen is hij tot op de dag van vandaag nauw bij JUMBO betrokken. De oprichter van JUMBO maakte zich sterk voor de ontwikkeling van een groot aantal zelfbedieningszaken en supermarkten. Inspiratie hiervoor deed hij op tijdens zijn reizen door Amerika. Voordat hij eind jaren ‘70 definitief met JUMBO aan de slag ging, experimenteerde hij met verschillende formules. In de jaren negentig is JUMBO Supermarkten uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming.

De kinderen van Karel van Eerdt - Frits, Colette en Monique - werkten inmiddels ook in het bedrijf. Op basis van onderzoek naar de grootste ergernissen van consumenten bij het boodschappen doen, ontwikkelden zij een nieuwe formule. Daarin combineerden zij de laagste prijzen en het grootste assortiment met de beste service. In 1996 introduceerde JUMBO deze unieke formule samen met keiharde garanties: de 7 Zekerheden. De overstap naar een formule waarin de klant volledig centraal staat, bleek een doorslaand succes. Sinds deze introductie is het bedrijf steeds harder en groter gaan groeien. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is JUMBO het tweede supermarktbedrijf van Nederland geworden.

In 2013 opende JUMBO in Breda de deuren van haar eerste Foodmarkt: een versmarkt waar klanten de ultieme beleving krijgen op het gebied van gezond, vers en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Daarnaast biedt JUMBO sinds 2014 haar klanten de mogelijkheid om ook online boodschappen te bestellen via JUMBO.com.

Begin 2016 heeft JUMBO foodserviceformule La Place overgenomen. Met deze aankoop haalde JUMBO niet alleen veel mooie locaties in huis, maar ook een sterk merk en een autoriteit op het gebied van het vers bereiden van maaltijden. In het in 2017 nieuw geïntroduceerde gemakswinkelconcept, JUMBO City combineert het concern elementen van de reguliere JUMBO-winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten, om ter plekke, onderweg of thuis te nuttigen.

Ook op de Noord Veluwe is JUMBO een veel en graag geziene supermarkt. Net buiten de mooie historische stadskern van Elburg bevindt zich JUMBO Elburg. Een supermarkt met een grote aantrekkingskracht voor veel klanten in de regio. Er werken ruim 80 personen bij deze ‘gele’ supermarkt. Mede door het vertrouwde JUMBO-gezicht van Johan Reurink is de supermarkt ook nadrukkelijk in beeld bij VSCO’61. Om elkaar te steunen is JUMBO Elburg enige tijd geleden reclamebordsponsor geworden van de ‘Kanaries’ en heeft daar tijdens de drukbezochte Botterdagen nog een sponsorvorm aan toegevoegd namelijk sporttassen voor VSCO’61 5. Voor het historische JUMBO-pand aan de Zwolseweg overhandigde Filiaalmanager Henry van Oene afgelopen zaterdag de prachtige special design tassen aan de spelers. Deze werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans dank uit sprak en de nieuwe tassensponsor een fraai bloemstuk overhandigde als blijk van grote waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte JUMBO namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar.

U vindt JUMBO Elburg op
Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg
T: 0525 - 63 71 60
www.jumbo.com

JUMBO Elburg is ook via Facebook en Twitter te volgen.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
JUMBO Elburg sponsort sporttassen
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.