Nieuws

Veldkamp Wonen Wezep opnieuw Stersponsor

zondag 02 december 2018

Het Wezepse familiebedrijf Veldkamp Wonen heeft zich afgelopen zaterdag weer als Stersponsor verbonden aan VSCO’61. Hiertoe ondertekenden in de ruime en moderne toonzalen van Veldkamp Wonen aan de Rondweg in Wezep Erwin Veldkamp en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering voor de trouwe support werd Veldkamp Wonen een fraai bloemstuk door VSCO’61 aangeboden.

Veldkamp Wonen werd in 1951 opgericht door Egbert Veldkamp en Aaltje Veldkamp-van Gelder aan de Zuiderzeestraatweg 528. In de beginjaren werden alle meubelen in eigen beheer met de hand vervaardigd. Vanaf 1956 tot 2001 is het bedrijf gevestigd geweest aan de Zuiderzeestraatweg 510, waar het toenmalige pand diverse keren is verbouwd en uitgebreid. Veldkamp Wonen is nu gevestigd in een modern pand aan de Rondweg met 4.000 m2 toonzalen voor woon- en slaapartikelen, tapijten en gordijnen, een complete afdeling zonwering en op de eerste verdieping een fauteuilafdeling met daarnaast een uitgebreide slaap- en linnenkastafdeling. Zo is Veldkamp Wonen door de jaren heen uitgegroeid tot een complete woonwinkel met een eigen atelier/stoffeerafdeling.

Voor de uitstraling en kwaliteit heeft Veldkamp Wonen al jaren een ‘klik’ met VSCO’61. Zodanig dat het bedrijf alweer vele jaren sponsor is van de club. Door de grote expertise van Veldkamp Wonen en zeker ook bij projectinrichtingen heeft VSCO’61 bij de renovatie en uitbreiding van het clubgebouw zich deskundig laten adviseren door Veldkamp Wonen. Onder het motto ‘De kantine van de toekomst’ is er een huiselijke en sfeervolle ambiance gecreëerd. Het project is in het voorjaar van 2016 naar volle tevredenheid voor beide partijen afgerond.

Gelet op de uiterst prettige samenwerking tussen club en woonwinkel heeft Veldkamp Wonen besloten om VSCO’61 ook de komende jaren te blijven supporten als Stersponsor. Afgelopen zaterdag werd in de ruime en moderne Veldkamp Wonen toonzalen de nieuwe Stersponsorovereenkomst officieel ondertekend door Erwin Veldkamp en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. Een fraai bloemstuk werd de trouwe Stersponsor aangeboden, als blijk van dank en waardering.

Voor een deskundig advies als particulier of projectklant kunt u terecht bij Veldkamp Wonen aan de Rondweg 74. Ze werken samen met veel Nederlandse designmerken. U kunt ze op de actuele website, www.veldkampwonen.nl, al eens raadplegen.

U bent daarnaast altijd welkom in de toonzalen van de VSCO’61-Stersponsor:

Veldkamp Wonen
Rondweg 74
8091 XK Wezep
T: 038 - 376 14 09
E: info@veldkampwonen.nl

De foto’s zijn gemaakt door Herman van der Wal.

Bekijk de foto's
Veldkamp Wonen Wezep opnieuw Stersponsor