Nieuws

VSCO'61 thuis tegen FC Horst

woensdag 05 december 2018

Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen FC Horst. In deze laatste thuiswedstrijd voor de korte winterstop is de leidsman de heer J. (Jan) Klein Ganseij. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur.

Vorige week wisten beide teams hun wedstrijd te winnen. FC Horst behaalde een knappe 3-1 overwinning op koploper Woudenberg. Een verrassende overwinning gelet op de magere resultaten van de weken daarvoor. FC Horst liet Woudenberg het spel maken en via de omschakeling wist het team de winst binnen te halen. VSCO’61 leverde vorige week ook een knappe prestatie. Een 2-0 achterstand in de uitwedstrijd tegen BlauwGeel’55 werd omgezet in een 2-4 overwinning. De grote kentering was het inbrengen van Bart Schoonhoven halverwege de tweede helft. De doelpuntenmakers aan VSCO’61 kant waren Dominique van de Grift (2x), Jan van ’t Oever en Luca Veldhoen.

In de afgelopen jaren troffen FC Horst en VSCO’61 elkaar acht keer in competitieverband. Dit leverde vaak boeiende wedstrijden op. Van de acht gespeelde thuiswedstrijden won VSCO’61 drie keer, FC Horst wist twee keer te winnen en driemaal bleef de strijd onbeslist. Dat was ook het afgelopen seizoen het geval toen beide teams met 1-1 gelijk speelden.

Het verschil tussen beide teams bedraagt slechts een punt. FC Horst staat op de vijfde plek met 16 punten en VSCO’61 bezet de zevende plek met 15 punten. Een echte zes-punten-wedstrijd op sportpark De Heughte, waarbij de winnaar goede zaken doet.

De wedstrijdbal wordt VSCO’61 aangeboden door Accountantskantoor Timmer uit Doornspijk.

De Rabobank Pupillen van de Wedstrijd zijn Shayenna Visch en KayLee Bonestroo.