Nieuws

Flexible+ sponsort trainingspakken JO19-1

vrijdag 07 december 2018

Het vlaggenschip van de jeugd, VSCO’61 JO19-1, heeft afgelopen zaterdag nieuwe trainingspakken ontvangen van uitzendorganisatie Flexible+ uit Raalte. De officiële overhandiging vond plaats in het moderne bedrijfspand van Flexible+ door directeur-eigenaar Rick Spijkerboer. Aanvoerder Korné van de Brake van VSCO’61 JO19-01 bedankte namens het team en de staf de sponsor hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte namens VSCO’61 Flexible+ eveneens voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste de sponsor veel succes.

Uitzendorganisatie en opleider Flexible+ is opgericht in 2013. Het bedrijf heeft sindsdien een forse groei doorgemaakt en is inmiddels een organisatie met een divers personeelsbestand en betrouwbare opdrachtgevers. De groei is vooral te danken aan een no-nonsense werkwijze, persoonlijke aandacht voor werkgevers en werknemers, alsmede ervaring in de uitzendbranche. Vanaf de start is Rick Spijkerboer betrokken bij de bedrijfsvoering. Hij heeft in de praktijk ondervonden hoe uitdagend het vak is. Naast uitzenden is Flexible+ in 2018 ook gestart met organiseren van bedrijfsopleidingen, zoals BHV- en VCA-opleidingen. Deze worden zowel op locatie in Raalte georganiseerd als bij de klant op bedrijfslocatie.

Ondernemer
De in Oosterwolde geboren Rick Spijkerboer is opgegroeid in de ondernemersfamilie van Bakkerij Spijkerboer. “En waar je mee omgaat wordt je mee besmet”, aldus Rick. Op de lagere school wist hij al dat hij ondernemer wilde worden, maar door zijn omgeving wist hij ook om niet te snel te willen. Eerst veel werkervaring opdoen op de arbeidsmarkt. Zo heeft Rick jaren gewerkt in de telecom- en infrasector als onderaannemer voor diverse opdrachtgevers.

Uitzendorganisatie met de +
Flexible+ onderscheidt zich door de werkgever en werknemer centraal te stellen; servicegericht en korte lijnen. De communicatiestructuur is helder: Klanten en personeel direct in contact laten komen met professionals van Flexible+ die snel kunnen handelen zodat er geen tijd verloren gaat. Ook in de avonduren en in het weekend staat er een lijn open voor direct contact met een ervaren collega.
De + houdt meer in. Met het uitzenden van personeel kan een bedrijf ook een auto en gereedschap meegeleverd krijgen die nodig zijn om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staat scholing centraal in het personeelsbeleid.
Er worden veelvuldig opleidingen (voor verschillende branches) georganiseerd om zo een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan wettelijke richtlijnen. Dit natuurlijk altijd in overleg met werkgevers en werknemers. En tenslotte is Flexible+ de vraagbaak voor wet- en regelgeving m.b.t. personeelsbeleid, uitzenden en detacheren. Een adviserende en ondersteunende rol behoort tot één van haar kerntaken.

VSCO’61
Al vanaf jonge leeftijd is Rick betrokken bij VSCO’61. En ook als eigenaar van Flexible+ is hij druk in de weer om de club te steunen. Naast vrijwilligerswerk als leider van het vierde elftal is Rick ook actief in de organisatie van het bekende sponsorvoetbaltoernooi van de club. En daarnaast heeft Flexible+ ook ‘De Kanaries’ omarmd. Al in een eerder stadium werd het bedrijf subsponsor van VSCO’61 en droeg Flexible+ het vlaggenschip van de jeugd oftewel VSCO’61 JO19-1 een warm hart toe door de sponsoring van sporttassen. Afgelopen zaterdag togen spelers en staf in de gele Kanariebus naar Raalte voor de officiële overhandiging van special design trainingspakken. Directeur-eigenaar Rick Spijkerboer ontving het gezelschap in zijn nieuwe, moderne bedrijfspand, waarna de fotoshoot en rondleiding met uitleg plaatsvond. Namens spelers en staf bedankte Aanvoerder  Korné van de Brake  Flexible+ heel hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger was ook content met dit sportieve gebaar en bedankte Flexible+ namens VSCO’61 hartelijk en wenste het bedrijf veel succes toe.

Tot ieders verrassing overhandigde Flexible+ afsluitend alle spelers en staf nog een leuke attentie voor de komende feestdagen.

De nieuwe trainingspakkensponsor van VSCO’61 JO19-1 is te vinden via:

Flexible+
Klipperweg 14
8102 HR Raalte

T: 088 - 31 03 199
M: 06 - 424 20 172
E: info@flexibleplus.nl of rick@flexibleplus.nl
www.flexibleplus.nl

Ook te volgen via Instagram en Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Flexible+ sponsort trainingspakken JO19-1